Vi har lekt oss litt med Aurender N100H de siste ukene og er blitt veldig gode venner med den superraske og brukervennlige enheten. Nå tar Aurender det et skritt videre og lanserer A10 i full bredde og med innebygget DAC. Og det er ikke hva som helst av elektronikk de har valgt. Hele DAC-en er dual mono med egen lineær strømforsyning på hver kanal og de har benyttet 768kHz/32 bit AK4490 DAC-er.  Det er benyttet et FPGA-basert reklokking-system for redusering av jitter, og den meldes å være ekstremt lav.  

Du kan også sende et digitalt signal ut av boksen via USB, men den har også en optisk digital inngang. Utgangene er selvsagt både balanserte XLR og ubalansert RCA. 

For lagring og avspilling benyttes det en 120GB SSD og en 2TB harddisk. Alt spiller av fra SSD-disken, og du får dermed ingen støy i enheten under avspilling. Du kan også koble til en NAS eller en USB-disk i tillegg. Streaming får du fra Qobus, Tidal eller Bugs Music, men dette kan fort forandre seg med programvare-oppdateringer. Men Spotify ser det likevel ikke ut til at Aurender bryr seg spesielt mye om. 

Det hele styres av en app, og har du benyttet denne en stund blir du fort bortskjemt. Den er glimrende laget, rask og veldig brukervennlig. 

Prisen er ennå ikke helt klar. 

Mer info: www.mono.no