Heos AVR

Denon AVR

Denon lager fremtidens surroundsystem

Med en eneste knapp, lekkert design i aluminium, trådløse bakhøyttalere og trådløs subwoofer vil Denon revolusjonerer hjemmekinoen. HEOS AVR  og HEOS subwoofer skal gjøre det enklere og mer elegant enn noensinne for å få lyd med ekte surround til filmopplevelsen hjemme i stuen.

Importør:

Karakter

Denon har som den første hi-fi-produsent tatt vekk alle de små knappene, displayene, de kompliserte innstillingene og kablene som normalt er forbundet med ekte surround, og som holder alle andre enn hardcore hjemmekinoentusiaster fra å installere det. Resultatet er Denon HEOS AVR. Ét strømlinjeformet, futuristisk surroundanlegg i aluminium med én enkelt knapp. Et system som ikke ligner noe annet hjemmekinosystem på markedet, og som er så enkelt og brukervennlig at alle kan installere det på få minutter.
 
Innebygd multiromsystem
Denon HEOS AVR kan levere surroundsound med opptil 5 kanaler/høyttalere og én subwoofer (5.1), som plasserer deg midt i filmens handling eller i musikk der den kommer fra alle kanter og vinkler. Hver av de fem høyttalerkanalene kan levere 100 W og kan dermed håndtere selv ganske tunge og krevende høyttalere. Valget av høyttalere er opp til deg. Du kan f.eks. bruke dine eksisterende høyttalere eller du kan starte i stereo og bygge ut systemet høyttaler for høyttaler.Denon-HEOS_AVR_product-rear_E2.jpg

Men mulighetene med HEOS AVR slutter ikke ved filmopplevelsen. Surroundsystemet er nemlig samtidig et komplet stereoanlegg med innebygget trådløs strømming og multiromslyd. Det betyr at man kan strømme musikk fra fx Spotify eller Tidal trådløst til HEOS AVR og bruke det som et musikkanlegg i hi-fi-kvalitet når man ikke bruker systemet sammen med flatskjermen.

Uansett om man bruker HEOS AVR til surroundsound eller musikk, styres det hele enkelt fra Denons, brukervennlige og intuitive HEOS-app. Et par klikk i appen er alt som behøves for å legge til en ekstra HEOS-multiromshøyttaler til et nytt rom i huset.

HEOS AVR støtter naturligvis 4K UltraHD-bildeformater. Utover det har HEOS AVR bl.a. Audio Return Channel (ARC). Det betyr at du kan nøye deg med en enkelt HDMI-kabel for å sende lyden fra TV-en til HEOS AVR.

Mer info: www.hifiklubben.no

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

EDGE_A2-300_Front_Top

Ny XTZ-forsterker leverer mass...

I mange oppsett blir de kreftene en integrert forsterker ellen en hjemmekinoforsterker kan levere re...
4000_series_pg_hero_reflected_preview

Nye subwoofere fra SVS

Subwoofere er helt nødvendige i hjemmekinoen, og undervurdert i stereo-sammenheng. Nå har SVS kommet...
naim_black

Uniti Nova - Større og mer sla...

Har du et par store høyttalere, og synes Naim Uniti Atom blir litt snau, er det kanskje den større o...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...