AH-D7200_8333

Denon AH-D7200

Denon med nye, eksklusive hodetelefoner.

Denon ønsker i følge dem selv å redefinere den bærbare musikkopplevelsen med sin nye toppmodell AH-D7200. Den skal kombinerer gode lydmessige egenskaper med eksklusive materialer som ekte valnøtt og lammeskinn. Vi vet at det ikke blir lett, men dette ser fortsatt meget eksklusivt ut. 

Importør:

Karakter

Det er ikke mange som kjøper hodetelefoner som skal vare livet ut, men det har Denon AH-D7200 tenkt å forandre på. AH-D7200 er det nye flaggskipet i Denons linje av hodetelefoner, og skal være deres nye referanse for lukkede hodetelefoner. Det er kanskje ikke så mange som vet dette, men Denon har produsert hodetelefoner i 50 år og har produsert elektronikk og hifi i 100 år. 
AH-D7200 er i følge Denon designet for dem som vil ha en ekstraordinær, high-end musikkopplevelse og flott komfort, uansett om de nyter musikken hjemme, på jobben eller mens de er på veien. Impedansen er tilpasset bærbare enheter og det byr ikke på noen problemer å drive denne med en smarttelefon. 
DENON-AH-D7200-detail_01_hr.jpg
 
Målet med de nye hodetelefonene er å skape et lydbilde med stor fylde og god dynamikk, og som samtidig er fri for forvrengninger og uønskede resonanser. For å få til det har Denon utviklet helt nye elementer. Disse er såkalte "Free Edge" membraner som er produsert med nanofibre for å få dem både ekstremt sterke og så lette som overhode mulig. 
 
De innvendige kablene er av oksygenfritt kobber, og hodetelefonen er laget med øreklokker i ekte valnøtt. Treverket gir et eksklusivt preg, men skal også være viktig for lydkvaliteten. For å være helt sikre på at signalet frem til selve hodetelefonen er i de beste hender leveres den med en kabel som er spesiallaget for akkurat denne modellen. Kabelen er også avtagbar slik at den kan skiftes ut med andre typer, hvis man ønsker å eksperimentere eller gjøre den siste finjusteringen av lyden. 
 
Bøyelen på hodetelefonene er kledd i lammeskinn, men det er i følge Denon ikke mykt nok for øreputene. De er derfor laget med en spesiell type japansk kunstskinn som er bløtere, mer behagelig og mer holdbar - og så puster det bedre slik at du ikke skal oppleve at du blir klam i eller rundt øret. 

Vekten er 385 gram og prisen er satt til kr. 6.498.-  

Mer info her! 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

EDGE_A2-300_Front_Top

Ny XTZ-forsterker leverer mass...

I mange oppsett blir de kreftene en integrert forsterker ellen en hjemmekinoforsterker kan levere re...
4000_series_pg_hero_reflected_preview

Nye subwoofere fra SVS

Subwoofere er helt nødvendige i hjemmekinoen, og undervurdert i stereo-sammenheng. Nå har SVS kommet...
naim_black

Uniti Nova - Større og mer sla...

Har du et par store høyttalere, og synes Naim Uniti Atom blir litt snau, er det kanskje den større o...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...