Skjermbilde 2018-05-02 kl

Hegel H590

Hegel med referanse integrert forsterker

Hegel har jobbet bra de siste årene, og har gjort internasjonal suksess med sine integrerte forsterkere. De som tar seg en tur til Highend i Munchen bør ta turen innom Hegel-standen. Som vanlig har de med seg noe interessant i kofferten. Denne gangen den mektige integrerte forsterkeren H590.  

Importør:

Karakter

De fleste vil vel si at H360 dekker behovet for forsterkning, men vil du enda lengre er Hegel nå klare med en enda større, og enda kraftigere forsterker. Det er begrenset hvor mye informasjon vi har fått tilgang til, men den nye H590 skal ikke erstatte noen andre modeller i deres eksisterende utvalg. Denne skal trone øverst og på alle måter markere hvor lista er lagt for alle konkurrentene. 

Priser og ytterligere tekniske data vil bli tilgjengelige i Munchen, men vi kan jo tippe at vi snakker om en forsterker som vil levere 2x350Watt eller så, og legge seg et godt stykke over H360 som er å få tak i til i overkant av 40.000.- kroner. Skal vi spekulere på en pris på rett i underkant av kr. 100.000.- ? Når vi først er i gang? hegel h590

H590 har fått en del nye tekniske løsninger med blant annet en helt ny digitalkonverter. Den er inspirert av Mohican CD-spilleren som vi har testet tidligere med meget godt resultat. Den vil blant annet være utstyrt med ekte 75Ohm BNC-innganger. 

Som dere ser på bildet vil H590 bli høyere enn H360, og det må den også være for å få plass til en dobbelt så kraftig strømforsyning, større kjøleribber og 50 prosent flere utgangstransistorer. H360 har 8, mens den nye forsterkere får 12.  

Bildene tyder på at forsterkeren vil ha de samme mulighetene som H190 og H360 når det gjelder AirPlay, DLNA og HT-inngang. Ellers noterer vi at den har 3 optiske innganger, 1 coax og en USB-inngang i tillegg til den nevnte BNC-inngangen. Du får også to balanserte innganger og 3 ubalanserte (RCA). 

Vi gleder oss selvsagt til å få denne til test, og antar det skjer umiddelbart etter Highend i Munchen. 

 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

The commuter cover

The Commuter - absolutt ingen ...

Liker du Liam Neeson-filmer er det bare å kjøpe inn pop-corn og nok drikke
The greatest showman

Hugh Jackman overbeviser som s...

«The Greatest Showman» er historien om mannen som på 1800-tallet ga oss frikshow, P.T. Barnum. Han v...
Burmester2

Slik låter 1,2 tonn med hifi

Burmester gir tung hifi en helt ny dimensjon med sine nye høyttalere og forsterkere, og nå er det ik...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...