Kategori:

High End

Sonus Faber Amati
High End

Sonos Faber Homage

Ny serie fra Sonus Faber - Homage Tradition

02. februar | Håvard Holmedal

Vi har akkurat overvært lanseringen av Sonus Faber sin nye Homage Tradition som viser frem utmerket italiensk håndtverk og friskere lyd enn det vi har hørt fra Sonos Fabers highend-serier. En klangsignatur som Sonus Faber nå har raffinert og som vi tidligere har hørt for eksempel i Venere.  

Test
galder01
High End

Bergmann Galder

Bergmann Galder - One to rule them all

09. januar | Roy Ervin Solstad

Verdenslanseringen av Bergmann Galder var i mai, og en av de første spillerne som ble levert i sommer havnet hos meg. Dette er derfor trolig verdens første test av denne platespilleren.

D1100 Front Top OPT
High End

McIntosh D1100

McIntosh med helt ny digital forforsterker - D1100

09. desember | Håvard Holmedal

McIntosh har laget digitale forforsterkere tidligere, men de har kanskje ikke vært nok highend for de aller meste kresne audiofile. Nå er de klare med D1100 som er en helt nytuviklet digital forforsterker til omtrent den doble prisen av D150, og er ment å passe sammen med rør-forforsterkeren C1100. 

MARANTZ-PM-10-Gold-atmosphere-angled-FINAL
High End

Marantz PM-10 og SA-10

Premium-produkter fra Marantz. PM-10 forsterker og SA-10 SACD/DAC

07. desember | Håvard Holmedal

Denne forsterkeren og CD-spilleren hadde jeg gleden av høre for første gang på Highend i Munchen. Det var en ganske imponerende demo på et par høyttalere som man skulle tro var i overkant av hva en integrert forsterker kan klare å drive. Nå er PM 10 endelig i Norge, og den har fått selskap av SA-10, som både er en SACD spiller og DAC. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Test
NobleLine_2
High End

MBL N51 og N31

Tidenes lekreste fra MBL

23. november | Roy Ervin Solstad

Da MBL skulle lage en ny Noble Line-serie, var målet å sette en ny standard ikke bare for lyden, men også for designet og brukervennligheten. De er ikke langt unna å ha lykkes hundre prosent.

Room
Test
Stereo, High End

Monitor Audio Gold 300

Monitor Audio Gold 300 - Highend uten å tømme lommeboka

13. november | Håvard Holmedal
Det er en stund siden vi har testet Monitor Audio. Faktisk så lenge at de har rukket å komme med helt nye høyttalere fra de rimeligste Bronze og opp til de ikke fullt så rimelige Platinum. Den store og flotte Gold 300 virker som et godt sted å begynne.
ANNONSE
Test
hegel-mohican-cd-spiller_2_
Stereo, High End

Hegel Mohican

Hegel Mohican - Utrolig bra CD-spiller

13. november | Håvard Holmedal
Hegel har blitt lagt merke til rundt omkring i verden de siste årene på grunn av lydkvaliteten. Det er fortjent, men det spørs om den store Hegel-snak...
Test
he1000-1
High End

HIFIMAN HE-1000

HIFIMAN HE-1000 - Din siste hodetelefon?

13. oktober | Erlend Brandsdal
HIFIMAN har på ganske kort tid markert seg som en av de aller beste produsentene av hodetelefoner i superklassen. Vi har tatt en lytt på HE-1000, og s...
Tom R. Mehlum
High End

Hi Fi Messen 2016 - Mye fint å se

01. oktober | Tom Mehlum
Årets utgave av Hi Fi Messen i Horten ble arrangert fra 1-2 Oktober. Og allerede ved åpningen stod folk i kø for å komme inn, det lovet godt for arran...
Test
Small_Grimm LS1 caramel with LS1s living room 3
High End

Grimm LS1

Grimm LS1 - Som å være i opptaksrommet

26. september | Roy Ervin Solstad
Grimm sine aktive høyttalere har imponert meg uansett hvor jeg har hørt dem, men dette var første gangen jeg fikk muligheten til å høre dem i egen stu...