Kategori:

Hjemme hos

alex04_speakers_small
Hjemme hos

Hjemme hos Aleksander

Hjemme hos Aleksander - Ikke akkurat Felleskjøpet

01. januar | Roy Ervin Solstad

På Sørvestlandet har bonden Aleksander tre traktorer og minst like mange stereoanlegg. Den heftigste traktoren har han på leasing. Den muligheten har han ikke når det gjelder stereoanlegg. Ikke har han funnet det heftigste anlegget på Felleskjøpet heller.

hhk002
Hjemme hos

Hjemme hos Kjetil

Hjemme hos Kjetil - 45 år med god musikk og god lyd

15. november | Roy Ervin Solstad

Det begynte med Tandberg tidlig på 70-tallet, men det siste tiåret har norsk hi-fi måttet vike for nordamerikanske produkter.

First_page_picture
Hjemme hos

Hjemme Hos Johnny

Flott rom, flott lyd og gedigen bassløsning

03. juni | Håvard Holmedal

Vi er ute på tur foran hver eneste utgave av Stereo+. Denne gangen foregikk seremoniene i behagelig nær avstand fra hovedkvarteret til magasinet. I landlige omgivelser selvsagt, for ikke å skremme vettet av naboene.

anne_03
Hjemme hos

Hjemme hos Anne

Hjemme hos - I Annes kosekrok

20. april | Roy Ervin Solstad

Da Anne var liten drømte hun om å bli ballerina. Slik gikk det ikke, men musikken fra danseundervisningen ble til en hifi-interesse som har vart i snart 50 år.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Geir1
Hjemme hos

Hjemme hos Geir

Hjemme hos Geir - Gøy på landet

07. mars | Jørn Finnerud

Når man først har plass og rom til å sette opp en ny dobbelgarasje, hvorfor ikke gjøre den større og inkludere en skikkelig mancave med stor M i samme slengen? Det er nettopp det Geir har gjort!

jorunn_truls (1)_1024x665
Hjemme hos

Hjemme hos Anne og Per

Konsertopplevelsen

31. august

Klangen er fantastisk og hver eneste tone strømmer ut i rommet og kjærtegner øregangene. Dynamikken er voldsom og lyden er fullkomment homogen fra de lyseste tonene og helt ned i bassen. 

ANNONSE