Kategori:

Hjemmekino

Test
SR7011_lifestyle
Hjemmekino

Marantz SR7011

Marantz spiller helt nydelig

15. juni | Håvard Holmedal

Det går fort unna med oppgraderinger på hjemmekino-receiverne. Marantz henger fortsatt godt med, og det finnes jo de som tror det kun er et par nye lydformater og noen ekstra innganger som gjelder for neste modell. Vår erfaring er at det også jobbes med mye fokus på lydkvalitet.

Yamaha
Hjemmekino

Yamaha Avantage

Nye, tunge hjemmekinoreceivere fra Yamaha

09. mai | Håvard Holmedal

Det er denne tiden på året igjen. Når det nærmer seg slipp for flere av de store produsentenes nye serier av hjemmekino-receivere. Denne gangen er det Yamaha som slipper nyheten om sine nye, tunge receivere. De kommer vi helt sikekrt til å se mye til utover høsten. 

Test
Onkyo TX-RZ1100 front silver
Hjemmekino

Onkyo TX-RZ1100

Onkyo TX-RZ1100 - Oppusset lydmaskin

02. mai | Håvard Holmedal

Hjemmekino er på sitt aller beste når detaljene sitter, når lyden er troverdig og naturlig, og når du får alt du er ute etter uten å måtte sitte helt ytterst på stolen når du lytter. Hvordan er det tatt vare på nå som Onkyo har skiftet forsterkerteknologi?

rotel-1580_002
Hjemmekino

Rotel RAP-1580

Rotel RAP 1580 - et skikkelig kraftverk

12. april | Håvard Holmedal

Skal du oppgradere hjemmekinoen din i løpet av påsken, og er litt lei de vanlige receiverne, har Rotel kommet opp med en multikanal-prosessor med innebygde forsterkere som ser ut til å kunne konkurrere med det meste av både tunge receivere og separate komponenter. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Sumiko S 10 White aktiv subwoofer  12  a-1777564263-kopi
Stereo, Hjemmekino

Sumiko S.10

Sumiko med ny highend subwoofer

11. april | Håvard Holmedal

Sumiko har markert seg positivt med sine nye subwoofere som er priset ganske hyggelig i forhold til kvalitet. Nå er det imidlertid litt andre signaler fra Sumiko som gjerne vil være med å konkurrere med de aller beste subwooferne på markedet uansett pris - og de vil gjøre det både på musikk og film. 

Heos AVR
Hjemmekino

Denon AVR

Denon lager fremtidens surroundsystem

06. april | Håvard Holmedal

Med en eneste knapp, lekkert design i aluminium, trådløse bakhøyttalere og trådløs subwoofer vil Denon revolusjonerer hjemmekinoen. HEOS AVR  og HEOS subwoofer skal gjøre det enklere og mer elegant enn noensinne for å få lyd med ekte surround til filmopplevelsen hjemme i stuen.

ANNONSE
Skjermbilde 2017-03-20 kl
Stereo, Hjemmekino

Audiovector QR

Audiovector utvider sin nye QR-serie

20. mars | Håvard Holmedal
Det har ligget i kortene hele tiden, men nå er det endelig offisielt. Audiovector har større planer med sin QR-serie enn det de viste med QR1 og QR3. ...
Test
1723_Monitor_P1_GrilleOff_SB
Hjemmekino

Arendal Sound Monitor 5.1

Arendal Sound klinker til med årsbeste

08. mars | Håvard Holmedal
Det lages mye høyttalere, og noen spiller klart bedre enn andre til å gjengi lydsporet på favorittfilmen din. Det er tilfelle med Arendal Sound Monito...
Sonos_Home_01
Hjemmekino

Sonos Playbase

Sonos lanserer Playbase

07. mars | Håvard Holmedal
Et stort antall godt tilpassede møbler og lekre TV-understell har gjort at stadig fler velger å la TV-en stå på en benk eller hylle, noe som gir dårli...
1723_Sub1-5_Back_SB_grande
Hjemmekino

Arendal Sound 1.5

Ny subwoofer fra Arendal Sound

03. januar | Håvard Holmedal
Det har bare gått et år siden Arendal lanserte sin nye serie med høyttalere og subwoofere, og vi må jo ærlig talt innrømme at de har fått det bra til,...