Linn Klimax_3

Linn Klimax DS

Linn Klimax - Linn oppgraderer med helt ny digital-teknologi

Skotske Linn har ledet an i utviklingen på highend strømme-produkter, og tar nå enda et skritt nærmere det de kaller perfeksjon og gir Klimax DS en helt nye digitaldel. De kaller det likegodt den største oppgraderingen noensinne, og da mener de tydeligvis alvor. 

Importør:

Karakter

Klimax ble først lansert i 2007 og var dengang den eneste virkelige highend nettverkspilleren på markedet, og ble nok, selv om ikke så mange innrømmet akkurat det, en slags referanse for andre produsenter som ville inn på dette markedet. Men uansett hvor gode ting er i utgangspunktet krever kundene mer, og konkurrentene rykker stadig innpå. 

Denne gangen har Linn tatt for seg DAC-en som sitter i DS og begynt helt fra begynnelsen. Teknologien, som de kaller den, kaller de for Katalyst, og er en helt ny arkitektur for digitaldelen til DS. Det gjør at alt har blitt sett, alt er blitt forbedret. Bedre master-klokke, flere separate strømforsyninger, bedre dataprosessering og ultra lav forvrengning i utgangsdelen. 

Linn Klimax.pngOg så har du selvsagt kvalitene fra den forrige utgaven, og da tenker jeg spesielt på det flotte kabinettet som er frest ut fra et stykke aluminium. Men også kabinettets oppbygning og evne til å skille de enkelte seksjonene av enheten både fysisk og elektrisk fra hverandre, for å unngå støy og forvrengning. 

Klimax strømmer også fra omtrent alt av tenkelige digitale kilder over et standard nettverk. Tidal og Quboz er integrert i spilleren, du får internettradio via TuneIn, det er volumkontroll for direkte tilkobling til en effektforsterker, og så har du selvsagt Linns romkorreksjonssystem som de kaller Space Optimation. Dette foregår uten mikrofon, men gjøres via en PC/Mac og tilbyr profesjonelle muligheter til de som vet hva de gjør. Men ingen fare - disse produktene blir satt opp av din lokale Linn-forhandler. 

I vanlig Linn-tradisjon kan du selvsagt oppgradere enheten til siste teknologi, for en vesentlig lavere pris enn å kjøpe en ny. 

Pris: Den forrige kostet 165.000.- og enda litt, og vi gjetter at denne blir enda en smule dyrere.  

Mer info:

www.linn.co.uk

www.kontrapunkt.no

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

PSB-M4U8

Nye hodetelefoner med støykans...

Nå kommer det nye modeller fra flere produsenter som gjerne vil ha Bose sin posisjon som markedslede...
ieast

Mono lanserer kompakt og rimel...

For et par tusenlapper kan du nå kjøpe deg en liten nettverkspiller med interessant utstyrspakke, et...
238666_Reloop_AB1

Reloop med direktedrift

Reloop starter året med å lansere en direktedrevet platespiller med håp om å igjen sette direktedrif...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...