MA9000 Angle Right background

McIntosh MA9000

McIntosh lanserer sin største integrerte forsterker noensinne

De fleste som er interesserte i hifi kjenner til McIntosh. De har vært veldig aktive med nye produkter i det siste, og nå har det dukket opp et råskinn av en integrert forsterker med voldsomme strømreserver og mer enn nok effekt under lokket. 

Importør:

Karakter

Behøver du en kraftig integrert forsterker kan kanskje den nye McIntosh MA9000 være et alternativ. McIntosh har, som andre, sikkert sett det er mange hifi-entusiaster som går for integrerte forsterker i stedet for å kjøpe seg en stort system med for og effektforsterkere. MA9000 ser ut til å levere akkurat det den skal og vi kan jo begynne med dens nyutviklede forsterker som levere hele 2x300watt. 

I tillegg er den utstyrt med alt du behøver av innganger. 10 analoge innganger med 2 balanserte and 6 ubalanserte innganger pluss 1 Moving Coil og 1 Moving Magnet phono inngang. Begge platespillerinngangene har justerbare belastning slik at du kan finjustere inngangen til å passe perfekt til akkurat din pickup. 

På den digitale siden er det 2 coax, 2 optiske, 1 USB and 1 MCT( McIntosh sin egen digitale overføring ) som alle sitter i den nye digitale modulen DA1. Denne modulen kan enkelt byttes/oppgraderes hvis det dukker opp nye digitale formater eller kommer nye teknologier som gir bedre lyd. Modulen har en 8 kanals 32 bit digitalkonverter som sitter montert i en konfigurasjon McInstosh, og andre, kaller Quad Balanced mode. DSD 256 og DXD 384kHz er støttet via USB-inngangen mens den kan ta 24bit/192kHz oppløsning via coax og eller optisk digital inn. . 

Den nye forsterkeren har selvsagt McIntosh sin Autoformer som gjør at forsterkeren gir 2x300watt stabil uansett om høyttaleren din er 2,4 eller 8Ohm. Den har fått det aller siste i audiofile komponenter, Har Home Theatre Pass Thru, Power Guard - som følger med på signalet og sørger for at det ikke kommer forvrengning og klipping ut på høyttalerne, du får også en høykvalitet hodetelefonforsterker, en diskret åtte-bånds equalizer og selvsagt McIntosh sin klassiske design. 

Prisen er ikke satt i Norge, men vi regner med at prisen lander på minst 110.000.-  Det er mye penger, men så har du også en forsterker som holder i 50år. 

Mer info: www.nebyhifi.no  MA9000 Back.jpg

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

PSB-M4U8

Nye hodetelefoner med støykans...

Nå kommer det nye modeller fra flere produsenter som gjerne vil ha Bose sin posisjon som markedslede...
ieast

Mono lanserer kompakt og rimel...

For et par tusenlapper kan du nå kjøpe deg en liten nettverkspiller med interessant utstyrspakke, et...
238666_Reloop_AB1

Reloop med direktedrift

Reloop starter året med å lansere en direktedrevet platespiller med håp om å igjen sette direktedrif...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...