Kategori:

Musikk

Spotify_bilde
Musikk

Spotify Hi-Fi

Spotify med streaming i Hi-Fi kvalitet

03. mars | Håvard Holmedal

Foreløpig har Tidal vært den foretrukne kilden for strømming av høyoppløst musikk, men nå meldes det at Spotify også er i ferd med å starte strømming av musikk i Hi-Fi kvalitet.  

Morten_42A3863
Musikk

Sarpsborg 1000 år

Konsertfesten i Hafslundparken

31. juli | Tekst: Sebastian og Tom Mehlum, Foto: Tom Mehlum og Morten Strøm

I anledning Sarpsborg sine 1000 års dager hadde de trommet sammen til kjempefest i Hafslundparken. Fredag bøttet regnet ned, men på lørdag tro værgudene til med en hjelpende hånd og la Hafslundparken i nydelig sol. Det hjalp tydeligvis for folk gikk mann av huse for å få med seg begivenhetene denne lørdagen. Og arrangørene hadde trommet sammen en konsertpakke som gav noe til en hver.

bendik06
Musikk

Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg Jazzfestival - Terningkast 9!

11. juli | Roy Ervin Solstad

Karpe Diem får ha meg unnskyldt, men for meg var høydepunktet den siste dagen på årets Kongsberg Jazzfestival, konserten med Bendik Hofseth.

ANNONSE
kygo001_1024x683
Musikk

Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg Jazzfestival - Gullet ska hem

09. juli | Roy Ervin Solstad
Et smekkfullt Kirketorg i Kongsberg fikk oppleve et lys- og pyroshow man vanligvis ikke forbinder med jazzfestivaler. Men det var verken gamle puddelrockere eller Jean-Michel Jarré som stod på scenen. Der regjerte nemlig bergenseren Kygo.
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
slettahjell02
Musikk

Kongsberg Jazzfestival

Kongsberg Jazzfestival - På tur til jazz og sånn

08. juli | Roy Ervin Solstad
En time hjemmefra arrangeres Norges største jazzfestival. Akkurat nå prøver jeg å komme på en god unnskyldning til hvorfor jeg aldri har vært på den festivalen tidligere. Etter gårsdagens tur ble ikke den oppgaven noe lettere.
ANNONSE
ANNONSE
image[2]
Stereo, Musikk

MQA

Bluesound med MQA-oppgradering

05. januar | Håvard Holmedal

Alle som er interesserte i Hi-Fi har vel knapt unngått å høre om MQA. MQA betyr bedre lyd med høy oppløsning når du streamer musikk, og det er ikke så lenge siden vi meldte at Tidal ville streame musikk i dette formatet. Nå melder Bluesound om en snarlig oppdatering av sine produkter for å takle høyoppløselige MQA-filer.  

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
prjrpm1carhgre2mr_1
Musikk

Platespillere

Platespillere var årets julepresang hos HMV

05. januar | Håvard Holmedal
HMV, en av de største forhandlerne av innspilt musikk i England, melder at de solgte en platespiller hvert eneste minutt i uken før jul. Salget av vin...
Skjermbilde 2015-12-07 kl
Musikk

2L Grammy

2L med 3 nye Grammy-nominasjoner

07. desember | Håvard Holmedal
Stereo+ gratulerer Morten Lindberg og plateselskapet 2L med tre nye Grammy-nominasjoner for multikanalsutgivelser til årets Grammy-utdeling. Det er pl...
Plater_musikk
Musikk

Musikk og plateomtaler

Les musikkomtalene i Stereo+!

05. desember | Håvard Holmedal
Stereo+ skriver om Stereo, Hi-Fi, Hjemmekino, Gadgets og TV, men har også begynt å skrive om det som er årsaken til at vi i det hele tatt eier et hifi...