Homage Tradition representerer en kombinasjon av det som må kunne karakteriseres av utmerket lydkvalitet og italiensk møbelhåndverk slik vi liker den. Overflater som er gode å stryke fingrene over, og som du ser på lang avstand er ekte treverk, skinn og aluminium. Høyttalerne forener ny teknologi og innovativt design med tradisjonell Sonus Faber-eleganse. Homage-serien er ment som en hyllest til historiens mest talentfulle instrumentmakere fra Cremona-området i Italia.
 
Første modell i den opprinnelige Homage-serien, Guarneri, ble lansert i 1993 og var en banebrytende konstruksjon med en kabinettform som var direkte inspirert av de akustiske egenskapene til musikkinstrumentet lutt. En form og fasong som Sonus Faber har beholdt også i sine rimeligere serier.  
Nye Homage Tradition består av tre modeller, stativhøyttaleren Guarneri og to gulvmodeller - Serafino og Amati

Guarneri Tradition - en stativhøyttaler, til kr 150.000 pr par inkludert stativer, Serafino Tradition - en gulvhøyttaler til kr 200.000 pr par og Amati Tradition som er en gulvhøyttaler til imponerende kr 260.000 pr par

Høyttalerne leveres i to ulike finisher - Klassisk rød høyglanslakkert treverk med sort børstet aluminium og Wenge-treverk i kombinasjon med brunt skinn og detaljer i blank børstet aluminium.
 
Serien er tilgjengelig for kjøp fra dags dato. 
 
For mer info: www.mono.no