mz_sr8012_n_f_sg_st_op_001_lo

Marantz SR 8012

Ny tung receiver fra Marantz

Vi har vært temmelig imponert over de tidligere modellene av Marantz tyngste receivermodeller. Nå har de oppdatert 8000-serie modellen, som nå har blitt til SR8012, og nå er den utstyrt med forsterker for hele 11 kanaler 

Importør:

Karakter

Marantz melder i pressemeldingen at den kan levere en hele 205watt makseffekt (140watt i 8ohm ved 0,1% forvrengning og målt fra 20Hz til 20kHz) til hver av dens 11 kanaler. Det er krefter nok til at du kan ha det skikkelig gøy i hjemmekinoen nesten uansett hva slags høyttalere du har stående. Dette er mulig ved at Marantz har utstyrt enheten med en strømforsyning med rikelig med ekstra kapasitet som sikrer deg reserver. Selv når du spiller høyt. En stor innkapslet trafo og store kondensatorer gjør dette mulig. 

11 kanaler gjør det mulig å kjøre 7.1.4 og selvsagt både Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D. Det krever også en smule prosessorkraft som den får fra hele 4 SHARK DSP-er.  

mz_sr8012_n_sg_re_001_lo.jpgHver forsterkerkanal har sitt eget print, og på innsiden finner du selvsagt Marantz sine vanlige kobberplater som benytte for å skille de enkelte delene fra hverandre. Samarbeidet med Denon gir deg full HEOS multiromsmulighter og app-styring. App-en gir det også full kontroll på AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, TIDAL og Deezer.  

Romkorreksjonen leveres av Audyssey, og er MultEQ XT32, og du har også dynamisk dynamisk volum og dynamisk EQ som kan brukes til å justere lyden i hvert enkelt rom. 

Videre har den 8 HDMI-innganger med full HDCP 2.2-støtte og 3 HDMI ut. 

192kHz/32bit digitalkonverter og det Marantz sin «Clock Jitter Remover»for å gi ren og klar lyd i alle situasjoner. Den klarer de fleste lydformater og de inkluderer DSD, Flac, ALAC og WAV på lydsiden, i tillegg til de nevnte kino-lydformatene 

Låter den like godt og skikkelig både med film og musikk på menyen som tidligere, kan SR 8012 vise seg som en veldig interessant og fleksibel hjemmekinoreceiver. Noe vi selvsagt ikke får svar på før vi får kjørt den en runde på testbenken. 

Prisen er satt til 29.990.-  

Importør: Neby Hi-Fi Concept 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

KEF LS 50 Nocturne

Masse interessant å se i Oslo ...

Både butikker og leverandører holder nå på med sine siste forberedelser til det som blir høstens hif...
Forside_2017_07_kvadrat

Stereo+ nr 7 - 2017

Nytt Stereo+ magasin er her! Denne gangen med tester så ferske at produktene knapt har kommet av pr...
PD-70AE(S) right angle_preview

Ambisiøs SACD-spiller og DAC f...

Pioneer har tidligere uttalt tydelige hifi-ambisjoner, og markerer det med enda et nytt og påkostet ...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...