Under München High-End show ble PMCs nye Fact 8 og 12 signature -serie, presentert. Fact-serien har nå blitt produsert i mange år og har alltid vært en suksess. Men med fjorårets lansering av Fact Fenestria, der utviklingen har foregått i over 5 år, med mange nye og revolusjonære løsninger, så var det på tide å friske opp Fact 8 og 12 ved bruk av løsninger som blir brukt i Fenestria. Det var spesielt i delefiltret fokuset lå for å oppgradere den eksisterende Fact serien med løsninger fra Fenestria.

PMC fact signature.jpg

 Ny filter lay-out hvor det ble spesielt tatt hensyn til påvirkninger filterkomponentene har på hverandre og interne mikro-resonanser i komponenter som motstander og kondensatorer. Derfor ble det valgt kondensatorer fra Mundorf ,og egen utviklede kondensatorer i samarbeid med Engelske Clarity Cap, og selvfølgelig ingen induktive motstander. Terminaler og jumpers er som før laget i sølv. 

Bass og mellomtone elementene er fortsatt PMCs egne in-house elementer og diskanten er en 19mm High-res, som er utviklet i samarbeid med SEAS og produseres også hos SEAS i Moss. Som alle andre PMC høyttalere blir også Fact serien håndlaget og samtlige blir lyttetestet/tunet før godkjenning. Det gis også 20 års garanti ved online produktregistrering.

Fact 8 og 12 vil komme i 2 finisher. Metallic graphite og White silk. Norsk Audio Teknikk melder at Fact Signature vil være leveringsklare i juni. Gå og hør dem! 

Priser:

Fact 8. Kr 89.990.-

Fact 12. Kr 184.990.-

 Mer info: www.norskaudioteknikk.no