Aura erstatter Ios, og har oppgradert ytelse og lavere pris. Regas nye referanse MC-Riaa er et resultat av mer enn 45 års erfaring innen utvikling av platespiller og elektronikk. Aura kan tilpasses alle High-End MC-pickuper på markedet og er en optimal løsning for Rega RP8 og RP10 med Apheta eller Aphelion pickup.

Rega har designet et nytt massivt aluminiumskabinett som gir elektronikken best mulige arbeidsbetingelser. Rega AuraAura har tre separate forsterkerseksjoner med egne strømforsyningskretser. Inngangstrinnet er en symmetrisk klasse-A konstruksjon med FET-transistorer og med passiv EQ-regulering av høyfrekvens delen av Riaa-kurven. Deretter benyttes en symmetrisk, klasse A, differensialforsterker med aktiv EQ-regulering av lavfrekvens-delen av Riaa-kurven, utgangstrinnet med balanserte utganger benytter samme kretstopologi.

Overdimensjonert symmetrisk diskret oppbygget strømforsyning og komponenter av høyeste kvalitet med blant annet polypropylenkondensatorer med 1% toleranse i Riaa EQ-trinnene og signalveien bidrar til en dynamisk og detaljert gjengivelse i High-End klassen. Fleksibel, impedans justering; 50, 100, 150, 300 og 400 ohm kombinert med 63.5 dB eller 69.5 dB forsterkning bidrar til at MC-trinnet kan benyttes med de fleste MC-pickupene på markedet.

Pris: 48.995.-  

For mer info klikk her