Invicta var den første enheten som fikk en oppgradering, og da måtte selvsagt Mirus komme etter. Selv om det går på bekostning av hodetelefon-utgangene. For å få plass til hele 8 parallelle DAC-er ( ESS 9028PRO ) har de benyttet plassen som tidligere var avsatt til å huse den tidligere hodetelefon-modulen. Oppdateringen av DAC-en har i følge produsenten gitt betydelig lavere målinger for THD og støy, og sikrer enda bedre og mer detaljert lyd for pengene. 

Innganger burde det være nok av og den tilbyr både USB, BNC og AES/EBU i tillegg til en par "vanlig" Toslink inngang. Den har også en optisk utgang. Og den har både ubalanserte RCA-utganger og balansert XLR.  

( Artikkelen fortsetter under bildet ) 

Mirus back.png

Eller er det en ganske fyldig liste med oppgraderinger. Alle kretsene er oppdatert, frontpanelet er modifisiert, DSD har endelig kommet på plass ( både 64 og 128 ) og du kan benytte både USB og et SD kort som DSD-kilde. Sampleraten er doblet og enheten tar nå bitrater helt opp til 383kHz. 

Enheten funker nå med Apple Remote Control og OLED-displayet er blitt hvitt i stedet for blått, og har du en Mirus fra før kan den oppgraderes til ny versjon for rundt omkring 1000$. 

Prisen på Mirus Pro er ca. 60.000.-  

Importør: www.nordicsounddesign.com