MRx Walnut Studio 04

Ruark MRx

Ruark lanserer ny trådløs høyttaler

Ruark kjenner de fleste fra deres utmerkede DAB radioer. Uansett hva man måtte mene om DAB er det vanskelig å komme bort fra at de lager flotte produkter med ekte materialer. Nå utvider de med høyttalere, og kanskje ser vi begynnelsen på en hel serie med nye produkter. 

Importør:

Karakter

Det finnes Bluetooth-høyttalere, og det finnes merker som Ruark, Geneva og andre som har forstått at det er begrenset hvor interessant det er å kjøpe seg en høyttaler i grå plastikk og plassere den på soverommet eller i stua. Organiske materialer er "in", og det kommer vi til å se mange eksempler på fremover 

Ruark er en av de ledende britiske leverandørene av musikksystemer og DAB+ radioer som beveger seg fra det helt enkle til å plasser i hylla på kjøkkenet, til det mer lekre og spesielle. Slik som for eksempel R7. Et komplett musikksystem som enten kan stå på sine slanke møbelben, eller ligge på en skjenkt eller liknende. 

Deres nye Ruark MRx er Ruarks første trådløse høyttaler med nettverkstilkobling og vil leveres i matt grå eller ekte trefiner med britisk tekstil i front. Vi forventer at finishen som vanlig er på første hylle. 

Lyd kan du koble til via Bluetooth aptX, som nå er kommet på et nivå som nærmer seg CD-kvalitet, og via nettverk hvor du kan kan du nyte godt av strømming fra musikktjenester som  Tidal, Spotify, Deezer og snart også Amazon Music. Er ikke det nok har du nettradio som lar deg lytte til alle verdens radiostasjoner. Det gjelder også alt av sendinger fra NRK. Flott og fin radio, men uten å måtte tenke på DAB. 

MRx passer perfekt for stuen, kjøkkenet eller på soverommet med sitt brede utvalg av tekniske spesifikasjoner. Multiromsfunksjon med flere MRx eller Ruark R2 Mk3 og R7 Mk3 for lyd i hele huset. 

Ruark MRx er tilgjengelig i løpet av mai 2018.

Prisen er litt usikker, men jeg tror ikke vi bommer særlig mye hvis vi antar at prisen lander på mellom 4.500.- og 5.000.-  

Mer info: www.mono.no  

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

The commuter cover

The Commuter - absolutt ingen ...

Liker du Liam Neeson-filmer er det bare å kjøpe inn pop-corn og nok drikke
The greatest showman

Hugh Jackman overbeviser som s...

«The Greatest Showman» er historien om mannen som på 1800-tallet ga oss frikshow, P.T. Barnum. Han v...
Burmester2

Slik låter 1,2 tonn med hifi

Burmester gir tung hifi en helt ny dimensjon med sine nye høyttalere og forsterkere, og nå er det ik...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...