beolab50

BeoLab 50

Smart og lekker highend-høyttaler fra B&O

BeoLab 50 er den første høyttaleren som stammer direkte fra Bang & Olufsens BeoLab 90, en høyttaler som har satt B&O på kartet også hos hifi-entusiastene. Den nye høyttaleren deler flere lydfunksjoner med BeoLab 90, men har fått et helt nytt og spennende design. 

Importør:

Karakter

BeoLab 50 skal gi en fantastisk lydopplevelse takket være sitt unike design og sine innovative lydbehandlingsteknologier. B&Q melder om en høyttalere som har en en frekvensrespons mellom 15 (!) og 43 000Hz, og med ikke mindre enn 2100Watt forsterkereffekt på innsiden fordel på 1x300Watt til diskanten, 3x300Watt til mellomtonen, og 3x300Watt til bassene . Forsterkerne blir benyttet til å drive en diskant på 19mm som sitter i den spesielle diskantlinsen noen sikkert husker fra BeoLab90. Det er benyttet 3 stk, 4-tommers mellomtoner og 3 stk. 10 tommers basser. B&O melder at maksimalt lydtrykk er 113dB. 

BeoLab 50 er slank og ganske høy høyttaler (108cm høy) og har i følge bildene avrundede, myke linjer og synlige kanter. Med sine sølvbelagte aluminiumsflater og flotte eikefiner, deler den en rekke funksjoner med flere av Bang & Olufsens nyere produkter. BeoLab 50 er, som BeoLab 90, utstyrt med aktiv formkorreksjon. Ved hjelp av en ekstern mikrofon måler BeoLab 50 det akustiske miljøet i rommet og optimaliserer lyden i din foretrukne lytteposisjonen, eller i hele rommet.Skjermbilde 2017-08-10 kl. 13.51.11.png

Bang & Olufsens helt egne akustiske objektivteknologi styrer spredningen av diskanten fra høyttalerens topp. Linsen sprer lyden gjennom "Beam Width Control", enten i 180 grader for bruk til sosiale sammenkomster eller til film,  eller i en såkalt smal lydmodus, hvor lyden er orientert kun mot sitteposisjonen din. Når BeoLab 50 slås på, vil linsen på toppen elegant løftes og kontrolleres.

Det er omfattende prosessorkraft på innsiden levert av Analog Devices, og DAC-er som takler høyoppløst lyd inntil 192kHz/24bit. Du kan velge blant en rekke forskjellige innganger. Analog, digital eller USB. 

BeoLab 50 kan styres via Bang & Olufsen-appen. Fra appen er det også mulig å opprette og lagre forskjellige lytteposisjoner, som du selv kan velge avhengig av dine preferanser.

Et sett med BeoLab 50 er tilkoblet via Digital Power Link i en master-slave-konfigurasjon. De ulike lydkildene er alle koblet til hovedhøyttalerens tilkoblingspanel. I tillegg til den kablede tilkoblingen er høyttaleren også utstyrt med en trådløs flerkanals-streaming, basert på den svært pålitelige og robuste WiSA-teknologien.

Bang & Olufsen melder at den vil være ute i butikkene fra august 2017.

Prisen er oppgitt til 239.570.- NOK

Mer info: www.bang-olufsen.com

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

KEF LS 50 Nocturne

Masse interessant å se i Oslo ...

Både butikker og leverandører holder nå på med sine siste forberedelser til det som blir høstens hif...
Forside_2017_07_kvadrat

Stereo+ nr 7 - 2017

Nytt Stereo+ magasin er her! Denne gangen med tester så ferske at produktene knapt har kommet av pr...
mz_sr8012_n_f_sg_st_op_001_lo

Ny tung receiver fra Marantz

Vi har vært temmelig imponert over de tidligere modellene av Marantz tyngste receivermodeller. Nå ha...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...