Klipsch sine høyttalere har vi testet i en rekke modeller og varianter både til Hi-Fi og hjemmekino. De fleste veldig gode til prisen, og både hardtslående og tøffe i trynet. KG-300 er en trådløs hodetelefon som er lett og komfortabel på hodet, og gjør det greit å sitte en halv natt og spille, uten at det blir for mye klem på ørene. 

Konstruksjon 

Som vanlig fra Klipsch er det ganske godt satt sammen og hodetelefonen virker som om den er av OK kvalitet, ikke eksepsjonell, men helt grei. Likevel er det ting som virker litt begrensende på entusiasmen. Vi er blitt vant til at hodetelefoner som dette er oppladbare, men Klipsch har valgt å utstyre den med en batteripakke hvor batteriene er av den utskiftbare AAA-typen. Du får selvsagt med den nødvendige avtagbare mikrofonen, og den kommer med mulighet til å velge 4 forskjellige lyd-innstillinger. Alt etter om du hører på musikk, spiller spiller eller ser på film. Du får Dolby Digital og Klipsch sin egen DSP på kjøpet. Surroundlyden er dermed sikret. Elementene er på denne modeller på 40mm og det burde være nok til å spille både høyt og dypt. 

Klipsch-KG-300-3.jpgLyden

Det tar kun et par sekunder å kjenne igjen Klipsch sin lydkarakter. Noe som gjør dette til en ganske dynamisk og levende hodetelefon. Film er stilig, musikk er greit og spill blir veldig mye mer spennende enn om du kjører lyden via et par slanke PC-høyttalere. Likevel får jeg det ikke helt til å ta av. Jeg har et antall andre trådløse hodetelefoner i sortementet, og flere av disse er i stand til å spille med mer detaljer og åpenhet enn Klipsch KG-300. Bassen er derimot dyp, deilig og definert. Og gir det bass så det nesten flagrer i slengbuksa. Noe som gjør det veldig spennende å se film, men som også løfter spillopplevelsen til himmels.  Kanskje hadde jeg ventet at de skulle spille enda litt høyere, men det er kanske like greit. Det blir fort hørselsskader av slikt!