monster_blaster_main_1024x683

Monster Blaster

Monster Blaster - Et adferdsmonster!

Nå som sommeren nærmer seg behøver man en skikkelig bad-ass musikkspiller som kan fyre opp festen på terrassen. Da er du på meget trygg grunn med denne muskelbunten av en spiller fra Monster. 

ANNONSE

Monster Superstar Blaster

Pris: 3.990.-

Importør: Interconnect

Karakter

Pluss:

Spiller høyt

Spiller dypt

Batteridrift

Brukervennlig

Minus:

Ikke helt hi-fi, men er det noen som bryr seg?

Stereo+ mener:

Monster Blaster er en skikkelig fest av en bærbar høyttaler. Med sitt innebygde batteri og festlige lydkarakter spiller den høyere, tøffere og morsommere en omtrent alt annet.

Monster® Superstar Blaster™ er et forsøk på å vekke opp igjen den gamle «boomboksen». En herdersbetegnelse, mener vi. Det må man gjøre ved å gi spilleren mer bass og mer effekt enn det man knapt tror er mulig på en slik spiller, og i tillegg montere inn et svært batteri slik at den holder inntil 8 timer på en lading. Det er full fest klokken 8 om kvelden til nærmere klokken 4 om natta, det! 

Innendørs og utendørs

Spilleren har en utendørs og en innedørs innstilling. Eller en enkel EQ som tilpasser lyden til hvor spilleren skal brukes. Det er praktisk og kanskje også nødvendig da den faktisk spiller både penere og med mer tilpasset innelyd med EQ-innstillingen "indoor". 

Spillerne nå til dags har selvsagt Bluetooth, og du kobler enkelt opp med NFC. Du slår den på ved et trykk på den store "på"-knappen på siden, og blir ønsket pent velkommen. Holder du den inne får du beskjed om at den klar til å koble til, og du får også beskjed når den er klar til å spille. Praktisk og enkelt. 

Det innebygde batteriet er åpenbart stort. Med 8 timer spilletid tar det litt plass, og det gir også spilleren tyngde. Ladingen foregår med en ekstern lader av PC-typen og for å koble til løfter du opp den lille gummi-lappen på den motsatt siden av på/av-knappen. Der finner du også en ladeport for smart-telefonen din, og en aux-inngang for en kilde uten bluetooth. Spilleren har også en mikrofon-inngang hvis det er karaoke som står på programmet. 

Lyden kommer etter det vi kan se fra et par fulltone-elementer på hver side, men det som virkelig gjør denne spilleren er den innebygde aktive subwooferen som løfter denne spilleren fra interessant til rent ut morsom. 

Lyden

Det blir tidlig klart at dette ikke er en spiller for å nyte forsiktige strykekvartetter i hytteveggen på hytta. Denne spilleren er laget for å underholde på høyt nivå, og spille musikk på et volum som også overlever et støyende terrasseparty uten å få pusteproblemer. Mellomtonen og diskanten er av bra kvalitet, men det er ikke noe egentlig grunn til å kjøpe denne spilleren hvis 129287_MonsterBlaster_View2s.jpgdu ikke har bruk for, eller synes det er stilig å spille høyt og dypt. 

For det er i bassen denne spilleren skille seg vesentlig fra en det meste på markedet. Det finnes en del større spillere der ute som B&W Zeppelin eller Mu-so QB som spiller penere og mer hifi-riktig, men de rekker ikke Monster Blaster til knærne i pur feststemning. 

Utendørs spiller den høyt nok, og innendørs klarer den faktisk å fylle hele stua med fyldig lyd og dyp, deilig bass. Jeg kan faktisk ikke huske å ha hørt noen spillere som har vært i nærheten av bassgjengivelsen til Monster Blaster i noenlunde tilsvarende prisklasse. Du vil bli overrasket! 

Konklusjon

Det er lett å høre hva Monster har vært ute etter. Kompromissene er til å leve med nesten uansett hva slags musikk som står på programmet, men til partymusikk, rock, metall og techno er det knapt noe som spiller med tilsvarende trykk. Dette er en skikkelig sommerslager! 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

angel2

Utmerket norsk kompakthøyttale...

Det er veldig moro med en norsk høyttalerprodusent som har klart å ta skrittet ut i Europa, og som o...
Sonetto_II_interior_edit

Råflott, raffinert og romantis...

Det er laget mange virkelig gode stativhøyttalere opp gjennom tidene, og Sonus faber står bak et hyg...
Hegel1

Hegel + Hi-Fi Klubben = sant

Hegel har hatt noen gode år, og nå ser de åpenbart etter muligheter for å øke salget ytterligere ved...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...