Philips OLED 901 F Side view with screenfill

Pressemelding

Philips OLED TV - 901F Serie

Endelig kommer Philips med toppmodell med OLED teknologien. Under IFA i Berlin lanserte Phillips sin nye modeller og sendte oss samtidig en pressemedling om blant annet det nye flaggskipet fra Philips TV 2016 Range, 901F, som er selskapets første OLED-modell og den første til å kombinere et OLED-panel med bredt fargespekter med Philips beste bildebehandlings-prosessor. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Perfect Pixel Ultra HD-motoren kombinerer Ultra HD oppløsning, Perfect Contrast og Perfect Natural Motion-teknologi med Perfect Colour og en 17bit farge booster slik at settet er klar for å vise eksepsjonelt skarpe bilder, jevn bevegelse og over 2 250 billioner farger.

Det samlede resultatet er en utrolig ytelse og gir 3800 PPI, og med en høyeste lyseffekt på 540Nit, noe som gjør 901F til den første Philips TV-at nå selskapets HDR Perfect standard.

Med et 3-sidig Ambilight-system har 901F også en 6.1, 30-watts lydanlegg med seks 15W front-fire drivere - via en integrert lydplanke - og 15W for back-fire drivere ved hjelp av den patenterte Triple ring teknologi og en integrert bassport.

Se Philips sin introduksjonsvideo her:

Philips sin pressemelding

Philips OLED TV med Ambilight setter en helt ny standard

Med lanseringen av selskapets første OLED TV 55POS901F vil Philips TV sette en ny referanse for bildekvalitet.

  • OLED panel med utvidet fargespekter
  • Perfect Pixel Ultra HD- prosessor
  • HDR Perfect Performance
  • Tre sidig Ambilight
  • Quad Core - prosessor
  • Android TVTM med tusenvis av apper i Google Play-butikken
  • Integrert 6.1 lydsystem
  • High-end Europeisk Design med ekte materialet

Overlegen sortnivå

Egenskapene til OLED teknologien er perfekt partner for den sofistikerte og kraftige Perfect Pixel Ultra-HD biledebhandlingsmotoren, ved å levere bedre sortnivå, kontrast, farger og bevegelsegjengivelse enn de kraftigste kantbelyste LED / LCD TVene.

OLED-TV fjerne utfordringen med konstant bakgrunnsbelysning ved hjelp av lysemitterende piksler som har den unike evnen til å kunne slåes helt av. Resultatet er et sortnivå gjengitt til de dypeste, mørkeste nivåer, mens selv delikate nyanser blir tydelige og synlige takket være et stort kontrastforhold .

Grunnet dypt sortnivå gir også OLED-TV mulighet til å tilby en mer nøyaktig og levende fargepalett som skal opprettes med 901F, fargespekter (99% DCI-P3 WCG).

OLED-TV har også en forbedret visningsvinkel enn kant LCD-TV, noe som gir utrolig jevn lysstyrke, farge og kontrast, uansett hvor seeren sitter.

Bevegelsesgjengivelse er også eksepsjonell. Vanligvis er OLED TV-er mer enn 100 ganger raskere enn tradisjonelle LED baserte TVer, noe som gir super-rask responstid for å sikre bildene knivskarpe, enten du ser på sport eller actionfilmer.

Utrolig bildekvalitet

Kombinasjonen av OLED-teknologi med Philips Perfect Pixel Ultra HD Engine bringer nye nivåer av bildekvalitet til TV-markedet - treffer en utrolig picture preformance index på 3800 PPI.

Perfect Pixel Ultra HD-motoren har et behandlingskraft på 4 milliarder piksler som gjør at systemet kan kontinuerlig overvåke og justere hver enkelt piksel for skarphet og lysstyrke, lage finere linjer og dypere detaljer. Den inkluderer også en Ultra oppløsning som vil behandle og konvertere hvilken som helst kilde til et skarpere, mer raffinert, Ultra HD bilde.

Kontrasten er forbedret takket være Perfect Contrast systemet med lokal kontrast behandling som fungerer i samarbeid med Philips Micro Dimming Perfect teknologien for å sikre at kontrasten i bildet er optimalisert.

Fargegjengivelse er også optimal takket være det brede fargespekteret til OLED-panelet og Philips' Perfect Color system som inkluderer en 17-bits fargeforsterkeren og intelligent fargebehandling. Resultatet er nøyaktig gjengivelse av mer enn 2 250 billioner briljant levende farger, inkludert visning av ultra-realistiske hudtoner og skarpere, renere hvit.

Bevegelsesskarphet setter også nye standarder takket være hastigheten på OLED-panelet og 4 milliarder pikselbehandlingskraft fra Philips' Perfect Natural Motion-teknologien som nøyaktig interpolerer og setter inn flere bilderammer, slik at selv de raskeste bevegelige Ultra HD-bilder er gjengitt som flytende bevegelser mens eksepsjonell skarphet oppretholdes.

HDR Performance

Kombinasjonen av 901F's 540Nit topp-lys ytelse, bredt fargespekter panel og Perfect Pixel Ultra HD-motoren gjør at denne OLED TV er selskapets første modell med Philips' HDR Perfect standard.

Ambilight

Den ultra-slanke rammen til OLED TV gir en nær sømløs tilkobling til tre-sidig Ambilight-teknologien som skaper en utvidet og altoppslukende seeropplevelse som tidligere har vært utilgjengelig for OLED TV.

Integrert 6.1 lydsystem

901F’s enestående spesifikasjoner omfatter også 6.1 high-end 30W lydsystem. Systemet har seks drivere foran - montert i en egen, slim-line, aluminium, integrert lydlist - for å bringe en eksepsjonell detaljrik og klarhet til alle midt og høye tonene, mens en bakmontert Triple Ring høyttaler - med en integrert bass port - sikrer dyp bassytelse.

High-end Europeisk Design

Philips 2016 OLED TV har blitt designet for å reflektere selskapets design pilarer: Synlig Letthet og europeiske håndverk.
Synlig Letthet gir en klar indikasjon på cutting edge teknologi innenfor OLED TV-panelet, med sin super tynne smale ramme. Mens det slanke krom kant stativet gir inntrykk av at TVen flyter elegant på en bordplate.

Utnytt kraften til Andriod TVTM

901F er drevet av Android TV-systemet og er sertifisert av Google, som gir tilgang til alle TV-orienterte apps, tjenester og innhold i Google Play-butikken - og samtidig supplerer det eksisterende Philips Smart TV-tilbudet. Enkel betjening og rask navigering er mulig takket være kraftig Quad Core prosessor og en avansert fjernkontroll med QWERTY-tastatur, sveip pad og talegjenkjenning teknologi.
 

Philips 55POS901F OLED TV vil være tilgjengelig i løpet av Q4 2016.

Anbefalt utsalgspris er kr 34.990,-

Stereo+ kommer tilbake med test og omtale av produktet.

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

ecm1mkII_front

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av ...
dali menuett

Har du lyst på en menuett?

Vi husker den gangen vi var på Dali-fabrikken, og fikk skru sammen et par med Menuett. Siden den da ...
kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...

Siste tester

kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...
focal-chora-826_interior

Focal Chora 826

Focal har flere høyttaler-serier enn de fleste, og det går fra det middels kostbare og helt opp til ...
interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...