ECI_6-front

Electrocompaniet

Electrocompaniet kjører videre etter konkursen.

Rett etter at Soundgardens ledelse melder om ny drift, nytt konsept og fornyet satsning på lydprodukter, får vi også melding fra Electrocompaniet om at de kjører videre!  

ANNONSE

Importør:

Karakter

Oppdatert sak 

Her er pressemeldingen: 

Pressemelding Electrocompaniet AS.

20. juni 2018 begjærte Electrocompaniet AS oppbud. Selskapet opphørte umiddelbart alle operasjoner I løpet av de siste månedene har Electrocompaniet AS slitt økonomisk og ikke klart å oppnå en avtale om restrukturering av gjeld med sine kreditorer, som førte til oppbudet. Den 21. juni kjøpte en gruppe investorer ledet av Roy Gausaker boet, og selskapet og fabrikken vil være fullt operativ fra mandag 25juni ."Investoregruppen harr omstrukturert gjeld og tilfører ny kapital til selskapet, noe som vil gi Electrocompaniet en meget sterk finansiell posisjon for fremtidig vekst og produktutvikling" – sier Nils-Arne Bakke, styreleder i Electrocompaniet AS. Ledelsen vil bli forsterket av Øyvind Lundbakk som overtar som konsernsjef og Mikal Dreggevik tar stilling som BDM. Resten av teamet vil være det samme, og fortsette å produsere, markedsføre og levere de beste HiFi-produktene i sin klasse. Og som alltid vil vårt slagord fortsette å være "If music really matters ...." 

Electrocompaniet AS

Her er meldingen vi skrev for noen dager siden 

Det er knapt noen som har vært interessert i hifi både her til lands og i resten av verden som ikke kjenner til navnet Electrocompaniet. De har tross alt vært på banen siden Per Abrahamsen lagde sine første forsterere i 1973. Nå er ikke konkurser noe nytt hos Electrocompaniet som også gikk konkurs i 2004. 

Merkevaren Electrocompaniet er åpenbart mye verdt,  og vi har det siste året lyttet til flere av produktene med stor entusiasme. Ikke minst den nye ECI6 som kom på markedet tidligere år. Multirom-systemet EC-living som er noe så sjelden som et velfungerende, brukervennlig og meget vellydende trådløse produkter. Vi har også oppfattet en viss optimisme i Electrocompaniet og at de har hatt mye på gang og nye interessant avtaler å se frem til. 

I Norge er det Spaceworld Soundgarden og Komplett som har hatt Electrocompaniet i varesortimentet, men det har etter det vi kjenner til stort sett vært snakk om EC-Living, og ikke deres utvalg av hifi-produkter. Forstå det den som kan. 

Ifølge bostyrer ser de etter muligheter for fortsatt drift slik at merkevaren kan leve videre. Det vil i så fall bli klart om få dager. La oss krysse fingrene. Det ville faktisk vært litt rart om dette er slutten. 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

tidal

Åpent hus hos Mala Audio

Hi-Fi er ikke noe man driver med bare når det er mørkt om natta og utetemperaturen ikke frister. Mal...
Boticelli  IMG_0654

PM Audio tar panelhøyttalerne ...

PM Audio har fått importen på panelhøyttalerne AlsyVox fra Italia/Spania. Det meldes om god lyd over...
Main_ESD designer2_1084x813

Slik låter horn til 4 millione...

Det er mange høyttalere som skal demonstreres og det er mye bra lyd å høre, men på verdens største h...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...