Hugo-TT-900x675

Chord Electronics

Flere interessante nyheter fra Chord

Chord lanserer ikke mindre enn 3 nye og meget avanserte enheter i midi-størrelse. De er jo godt kjent for de fleste med sine kvalitetsprodutker i småformater som Qutest og Hugo, men disse er ment for stereoracket eller bokhylla.   

Importør:

Karakter

De tre nye enhetene har fått de klingende navnene Hugo TT 2, Hugo M Scaler og TToby. En DAC/hodetelefon-forsterker preamp, en oppsampler og en forsterker. 

Hugo TT 2

Hugo TT 2 har blitt redesignet fra bunnplaten og opp og har fått både ny elektronikk og et flott, nytt kabinett, og skal i følge Chord ha så mye som 5 ganger prosesskapasiteten til den originale Hugo TT. Det betyr at den kan levere bedre oppløsning, har bedre tekniske spesifikasjoner og selvsagt målinger. Lyden er også løftet et godt hakk opp, og den kan levere 768kHz PCM og DSD 512. Hugo-TT-2.jpg

Inne i Hugo TT2 jobber det en kraftflull Xilinx Artix 7 FPGA som er tilleggskodet av Rob Watts hos Chord Electronics for å gjøre den avanserte filtreringen til Chord. Den jobber med 86 x 208MHz-kjerner i parallell for å kjøre et 16FS WTA 1-filter med 98,308 tapninger. 

Utgangen er bygget med diskrete komponenter og er i følge Chord meget strømsvakt, og det loves et dynamikkområdet på hele 127dB. Forvrengningen er også meget lav for å hindre farging av det musikalske signalet. 

Hugo M Scaler 

Hugo M Scaler er en svært avansert upscaler. Det bruker Rob Watts filterteknologi, som hevdes å være den mest avanserte i verden, for å oppskalere standard 44,1kHz digital lyd opp til 705,6kHz (som er 16xCDens 44.1kHz oppløsning), og er klar til å bli overført til en hvilken som helst passende digitalkonverter. Du må altså ikke ha en Chord-DAC. Men har du en Chord vil du kunne oppskalere til 768kHz for våre dual-BNC-input DACer. Nemglig DAVE, Qutest og den nye Hugo TT 2. M Scaler har 2x BNC, 2x optiske og 1x USB Type-B. Utganger er: 1x optisk, 1x S/PDIF og 1x Dual BNC (for maks oppløsning) 

m-scaler-stack.jpg

TToby

TToby er designet for å komplettere desktop-DAC / hodetelefonforsterkeren, og Hugo TT og har samme design. Den kan også stables sammen med de andre komponentene i serien. Kombinasjonen av Hugo TT og TToby gir et veldig plassbesparende og stilig hi-fi-system med begrenset bredde og høyde (bredden er kun 225 mm). Til tross for sin kompakte størrelse, setter TToby i følge importøren Soundgarden ny standard for små forsterkere og drar full nytte av Chord Electronics forsterkerteknologi og designkunnskap. TToby har en 100W forsterker i klasse A/B på innsiden og du har både ubalanserte og balanserte innganger. 

 

 

Priser: 

HUGO TT 2 DAC/pre: kr 49995.-

HUGO TT M SCALER: kr 39995.-

CHORD TTOBY forsterker: kr 34995.-

Enhetene kan kjøpes i sort eller sølv. 

For mer info se: www.soundgarden.no

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

Interior2

Mektig romfølelse og fantastis...

Etter opplevelsene med de kompakte og aktive høyttalerne KEF LS50 Wireless og SLX, er vi tilbake til...
dCS_bartok

dCS er tilbake i Norge

dSC leverer noe av det aller beste du kan få kjøpt av digitale hi-fi produkter. Nå er de endelig til...
Astral_16_34_02

Focal med 16-kanals integrert ...

Mange kjenner Focal sine høyttalere og hodetelefoner, men nå har de overraskende nok også kommet med...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...