pb-3000_ba_hero_w

SVS PB-3000 og SB-3000

Nye SVS subwoofere

Alle har et forhold til SVS på en eller annen måte. Nå lanserer de to nye subwoofere, og denne gangen kan kjøperne velge mellom ganske like prestasjoner, men med to forskjellige kabinett-typer. Bassrefleks og lukket.  

Importør:

Karakter

De to modellene here SVS PB-3000 og SB-3000. Den første kommer i et massivt kabinett med to store bassrefleksporter for maks smell i bassen, og høyest mulig volum på lave frekvenser. SB-3000 har litt mindre kabinett og kommer i en lukket utgave. Det gir en litt annen bassrespons med den samme dype og mektige bassen, men med en kurve som ruller av på en litt annen måte. De fleste vil kanskje velge PB-3000 til en hjemmekino, mens SB-3000 kanskje passer best for hifi-systemer som behøver brønndyp bass.  

Med et helt nyutviklet 13" basselement og den nye klasse D Sledge STA-800D2 forsterkeren leverer både PB-3000 og SB-3000 en bass som setter luften i bevegelse, og beveger seg helt ned i den aller dypeste bass-kjelleren. STA-800D2 er utstyrt med diskrete MOSFET utgangstrinn for å takle de enorme mengdene med strøm som kreves når disse subwooferne begynner å smelle. 3000_series_amp_detail_1.jpg

For å få de tunge og kraftige elementene til å bevege seg er de utstyrt med en forsterker på 800 watt, men som kan levere imponerende 2500 watt. For å få kontroll på basskurven i rommet ditt har begge subwooferne en egen DSP-APP slik at du kan sitte i godstolen og skru til lyden slik du liker den. Dette er en sofistikert DPS fra Analog Devices dsom gir subwooferen høyere  presisjon gjennom avansert romtuning, optimalisert frekvensrespons og kraftige DSP kontroller​. Du kan kontrollere volum, parametrisk EQ, delefilter, polaritet, romforsterkning, tilpassede forhåndsinnstillinger og system-innstillinger. Tilkoblingen skjer via Bluetooth.

Elementene har doble ferrittmagneter på nesten 12kg som produserer det nødvendige magnetfeltet for å akselerere membranene og bremse dem ned kjapt nok, og så er det selvsagt kabinettet som har doble MDF-fronter. 

Priser: 

SB-3000: kr. 13.990.-  

PB-3000: kr. 16.990.-  

Mer info: www.soundgarden.no 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

evo300

PrimaLuna med masse nytt

Her er noen veldig gode nyheter til alle som er interessert i rørforsterkere. PrimaLuna bygger vider...
Stereopluss-2019-02

Ny utgave av Stereo+

Har du fått med deg den nye utgaven av Stereo+?  Her er utgave 2 - 2019 fullpakket med interessant h...
focal kanta no1 bw

Sjarmerende og lettdrevet

Det har foregått mye rundt på kontorene til Focal de siste årene. Vi husker alle Sopra-serien som sn...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...