Anthem STR

Anthem

Ny distributør av forsterkerne til Anthem

Anthem leverer utmerket elektronikk, men har en romkorreksjon både til stereo og kinobruk som gjør produktene meget interessant. Nå skifter Anthem distributør i Norge og kanskje merket endelig får den utbredelsen det fortjener. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Pressemelding:  L-Sound tar over Anthem for Norge i enighet med tidligere importør. Anthem blir en fantastisk merkevare med høy kvalitet og innovative løsninger og et godt supplement for L-Sound. Anthem har levert høykvalitets produkter med høy ytelse til fornuftige priser i over 20år. Anthems mål er å levere best mulig kvalitet og lyd for pengene i det globale markedet.

Produktserier

Anthem leverer produkter i stereo og hjemmekino-kategorien som stereo og multikanals effektforsterkere, AV-receveiere med svært gode musikalske egenskaper, stereoforforsterkere og integrert forsterkere. Anthem kommer også snart med innovative distribusjonsforsterkere.  

Ny, lovpriset STR-serie

De aller heteste produktene som er lansert av Anthem i det siste er STR-serien som er blitt meget godt mottatt. Dette er innovative stereoprodukter med digital prosessering som ARC-romkorreksjon., DAC og avansert bass-managment for to subwoofere i stereo eller mono konfigurasjon. STR-serien inneholder tre produkter. STR Preamp som er en ren forforsterker, STR Power amp med en heftig 2x400watt forsterker og en stereo integrert forsterker som heter STR Integrated Amplifier. 

ARC Anthem Room Correction

ARC er et anerkjent og lovpriset automatisk romkorreksjons-system for høyttalere og subwoofere som er utviklet av Anthem i samråd med NRC National Research Council of Canada for å gjenskape den opprinnelige studiolyden selv i vanlige rom. ARC måler forskjellen på den ideelle responsen i et studio og den virkelige responsen i rommet. Deretter brukes den sofistikerte DLS_equalizerens innviklede delefilter-kurver for å møte det mest optimale resultatet i rommet ditt. ARC er mer nøyaktig og korrekt enn de fleste kommersielle romkorreksjoner, og gjør ikke kompormisser som å begrense dynamikken - som ofte er et problem med lignende systemer.  

----

Vi har bestilt produkter til test så følg med i et av de nærmeste utgavene av Stereo+ 

For mer info om Anthem se www.lsound.no

 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

tidal

Åpent hus hos Mala Audio

Hi-Fi er ikke noe man driver med bare når det er mørkt om natta og utetemperaturen ikke frister. Mal...
Boticelli  IMG_0654

PM Audio tar panelhøyttalerne ...

PM Audio har fått importen på panelhøyttalerne AlsyVox fra Italia/Spania. Det meldes om god lyd over...
Main_ESD designer2_1084x813

Slik låter horn til 4 millione...

Det er mange høyttalere som skal demonstreres og det er mye bra lyd å høre, men på verdens største h...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...