Naim QB Lifestyle

Naim introduserer sin nye minihøyttaler

Naim Mu-so QB 2 generation

Etter den dundrende suksessen med den store Mu-So 2nd Generation har Naim også gjort en skikkelig overhaling på sin Mu-So QB og også oppdatert denne med smartere elektronikk og enda bedre lyd, og de lover oss en ny standard for kompakte høyttalere. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Pressemelding fra Multirom AS:  
Naim introduserte sin Mu-so 2nd Generation i mai til stående ovasjoner og nå slipper de den åpenbare fortsettelsen. Her kommer en like forbedret Qb 2nd generation med ny og kraftig strømmeplattform og store lydmessige oppgraderinger. 

Forgjengeren skapte vill begeistring i både lyd- og designkretser og ble premiert med blant annet Red Dot Design Award for sitt innovative design med den fantastiske vektede volumkontrollen. I fagpressen var mottakelsen like god, Qb spilte tøffere og dypere enn noen skulle tro i form av det svært kompakte kabinettet. En ny stjerne og klassiker blant de trådløse høyttalerne var født. Derfor har også 25 dedikerte utviklere hos Naim jobbet på spreng i over tre år med neste generasjon for å finne oppgraderingspotensial. Alt for å kunne gi deg den beste opplevelsen og lydkvaliteten streaming kan tilby fra svært kompakte enheter. Naim QB.png
 
Med hjelp av ny og mye kraftigere DSP, Focals ekspertise på høyttalerelementer og deres egen know rundt streaming har Naim løftet Qb 2nd generation til å bli en ny milepæl innenfor trådløse multiromshøyttalere i denne prisklassen. Enhver stein har blitt snudd, til og med grillen er optimalisert for å gi så åpen og god lyd som mulig! Naim vet godt at den ekstreme ytelsen ligger i summen av alle de små detaljene. Qb 2nd generation vil være den perfekte partneren til eksisterende Naim streamere eller Mu-so i et multiromsystem, men er likefremt et anlegg som står meget solid på egenhånd. 
 
Etter mottakelsen på andre generasjon av storebror Mu-so å dømme, er vi helt sikkert på at de har lykkes med å nå målet sitt om en ny standard for kompakte trådløse høyttalere. 
 

Alle strømmetjenester, TIDAL og Spotify. Innebygget Chromecast, Airplay 2 og Roon.

I hjertet av nye Mu-so Qb 2nd Generation sitter Naims nye strømmeplattform som er utviklet på fabrikken i Salisbury, England. Enten du strømmer musikk via TIDAL, Spotify, Chromecast, Airplay 2, Roon, UPnP (opp til 32bit/384khz) eller internettradio får du en lydprosessering på aller høyeste nivå, en teknologi hentet fra Naims aller dyreste streamere i Classic-line serien.

Med blåtann og USB-inngang er du ellers alltid rede for at venner kan kjapt koble seg på for å vise deg ny musikk. En optisk og analog inngang sørger forøvrig for mulighet for tilkobling av andre kilder, for eksempel en platespiller. 

Et kjærkomment tillegg for musikkelskere er støtte for Roon. Mu-so Qb 2nd generation er som storebror Mu-so et ekte Roon endpoint og man kan justere romEQ og spille musikk direkte fra Roons behagelige strømmeunivers. Podcaster er i vinden som aldri før og med både airPlay 2 og Chromecast innebygget, har favorittpodcasten din aldri vært lettere å spille av

Denne gleder vi oss enormt til å både se og høre. Levering er estimert til midten av september i Norge. 
 
Mu-so Qb 2nd generation - Veil. pris 8.995,- 
Separate griller - Veil pris. 795,- per stk.
 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

ecm1mkII_front

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av ...
dali menuett

Har du lyst på en menuett?

Vi husker den gangen vi var på Dali-fabrikken, og fikk skru sammen et par med Menuett. Siden den da ...
kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...

Siste tester

kef-r5-interior

KEF R5

KEF R5 er en gulvstående høyttaler i den kompakte enden av skalaen. Det forhindrer ikke at den kan s...
focal-chora-826_interior

Focal Chora 826

Focal har flere høyttaler-serier enn de fleste, og det går fra det middels kostbare og helt opp til ...
interior

Sennheiser Ambeo Soundbar

Ordet lydplanke får meg til å tenke på de skrinne greiene som ligger under TV-en og lager lyd som fu...