På Oslo HiFi Show på Scandic Asker Hotell kan du oppleve 4 fulle etasjer og 55 rom med interessante nyheter, demoer og flott musikk. Vi har leid hele hotellet og kan i tillegg til et meget stort antall hifi-produkter og masse god lyd by på artister, underholdning, foredrag, god mat og drikke, platemesse, lanseringer, nyheter og mange internasjonale gjester. Hotellet er lett tilgjengelig med flere P-hus i Asker, og tog og buss er meget enkelt med kort avstand til stasjonen. Du går lett fra Asker Stasjon til messehotellet på 6-7 minutter. 

Programmet begynner å ta form, og det som er helt klart er at det blir musikk med Ingvild Koksvik (hun skal også signere plater oppe hos Big Dipper i 3.etasje) og vi får besøk av Knut Reiersrud på søndag. De glade herrene Yan Friis og Tom Hermann Kristensen skal ha to forestillinger. Den ene forestillingen på lørdag skal dekke: Beatles vs Giles Martin - Beatleskatalogens redningsmann eller tullebukk? Søndagens "show" har temaet: Satans Majesteter! Rolling Stones mest utskjelte album - rekonstruert (i stereo) 

Det blir også foredrag om alt fra platespillere til høyttalere og elektronikk, men her er ikke programmet helt ferdig ennå. 

For utstillerliste se: https://www.oslohifishow.no/utstillere
Slik kommer du deg til messen med kollektivtransport: https://www.oslohifishow.no/about-3

Artikkelen oppdateres med ny informasjon.