Hegel1

Hi-Fi Klubben/Hegel

Hegel + Hi-Fi Klubben = sant

Hegel har hatt noen gode år, og nå ser de åpenbart etter muligheter for å øke salget ytterligere ved å inngå et samarbeide med Hi-Fi Klubben om distribusjon og salg av alle Hegel sine produkter. 

ANNONSE

Importør:

Karakter

Her er pressemeldingen: 


Hegel blir nytt brand i Hi-Fi Klubben: 

Hegel og Hi-Fi Klubben inngår samarbeide om distribusjon i Skandinavia av Hegels fulle sortiment via Hi-Fi Klubbens nettverk av hi-fi butikker. 

Fra 15. November overtar Hi-Fi Klubben distribusjonen i Skandinavia av det anerkjente norske hifi-merket Hegel. Jens Holst Larsen , Produksjef i Hi-Fi Klubben sier: 

"Vi har lenge søkt etter et merke innenfor elektronikk, som kan matche vårt sortiment av high-end høyttalere fra B&W og DALI. Det var viktig for oss at det ble et markant alternativ til våre eksisterende merker, og vi så raskt at det var spesielt en stjerne på himmelen som skilte seg ut. Hegels konstruksjonsfilosofi og evne til å kombinere tradisjon med nytenkning har hatt stor betydning for oss. At Hegel samtidig er et lokalt skandinavisk merke er bare en ekstra fordel. 

Bent Holter, eier og grunnlegger av Hegel sier: 

"Vi ser med stor glede frem til å jobbe med den absolutt ledende kjeden innen lydprodukter i Skandinavia. Vi tror vår felles entusiasme for god lyd og god musikk kommer til å bli en knallsuksess. 

Forhandling, garanti og service 

Hi-Fi Klubben blir eksklusiv forhandler av Hegel og overtar garantiforpliktelser og fullt ansvar for service på produkter som tidligere er solgt i Skandinavia. 

"Vi gleder oss til å ønske alle eksisterende Hegel-kunder velkommen til i Hi-FI Klubben, og våre ansatte gleder seg til å yte den aller beste servicen til Hegel lojale kunder, både i butikkene og på serviceverkstedet", sier Jens Holst Jensen. 

Hegels prisvinnende produkter finner veien til hyllene i Hi-Fi Klubbens butikker fra midten av november. I de følgende månedene vil kunder og andre interesserte bli invitert til en rekke ekslusive arrangementer hvor Hi-Fi Klubben sammen med representanter fra Hegel vil demonstrere produktene. 

 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

DSC_0202 (2)

En vegg av bass

Anders kan skilte med 130 db med vellyd og en hel vegg av basser. Du må høre seksten 18 tommere før ...
weiss02

Vi har intervjuet Jonathan Wei...

- Vet du hvordan et soundtrack spilt på 110 desibel uten forvrengning høres ut i en tom kinosal? Jeg...
Focal Stellia

Focal Utopia Stellia

Focal har laget mye moro for oss hifi-entusiaster de siste årene, men hvem hadde trodd de skulle lan...

Siste tester

Focal Stellia

Focal Utopia Stellia

Focal har laget mye moro for oss hifi-entusiaster de siste årene, men hvem hadde trodd de skulle lan...
Argon Forte A5_1

Argon Audio Forte A5

Argon har lang erfaring med å lage høyttalere med alt du behøver av både forsterkere og elektronikk ...
Audiofly AF1120

Audiofly AF1120

Vi er hele tiden på jakt etter god lyd, og den må gjerne komme fra omtrent hva som helst. Denne gang...