Skjermbilde 2018-05-02 kl

Hegel H590

Hegel med referanse integrert forsterker

Hegel har jobbet bra de siste årene, og har gjort internasjonal suksess med sine integrerte forsterkere. De som tar seg en tur til Highend i Munchen bør ta turen innom Hegel-standen. Som vanlig har de med seg noe interessant i kofferten. Denne gangen den mektige integrerte forsterkeren H590.  

Importør:

Karakter

De fleste vil vel si at H360 dekker behovet for forsterkning, men vil du enda lengre er Hegel nå klare med en enda større, og enda kraftigere forsterker. Det er begrenset hvor mye informasjon vi har fått tilgang til, men den nye H590 skal ikke erstatte noen andre modeller i deres eksisterende utvalg. Denne skal trone øverst og på alle måter markere hvor lista er lagt for alle konkurrentene. 

Priser og ytterligere tekniske data vil bli tilgjengelige i Munchen, men vi kan jo tippe at vi snakker om en forsterker som vil levere 2x350Watt eller så, og legge seg et godt stykke over H360 som er å få tak i til i overkant av 40.000.- kroner. Skal vi spekulere på en pris på rett i underkant av kr. 100.000.- ? Når vi først er i gang? hegel h590

H590 har fått en del nye tekniske løsninger med blant annet en helt ny digitalkonverter. Den er inspirert av Mohican CD-spilleren som vi har testet tidligere med meget godt resultat. Den vil blant annet være utstyrt med ekte 75Ohm BNC-innganger. 

Som dere ser på bildet vil H590 bli høyere enn H360, og det må den også være for å få plass til en dobbelt så kraftig strømforsyning, større kjøleribber og 50 prosent flere utgangstransistorer. H360 har 8, mens den nye forsterkere får 12.  

Bildene tyder på at forsterkeren vil ha de samme mulighetene som H190 og H360 når det gjelder AirPlay, DLNA og HT-inngang. Ellers noterer vi at den har 3 optiske innganger, 1 coax og en USB-inngang i tillegg til den nevnte BNC-inngangen. Du får også to balanserte innganger og 3 ubalanserte (RCA). 

Vi gleder oss selvsagt til å få denne til test, og antar det skjer umiddelbart etter Highend i Munchen. 

 

Kommentarer

ANNONSE

Siste fra forsiden

evo300

PrimaLuna med masse nytt

Her er noen veldig gode nyheter til alle som er interessert i rørforsterkere. PrimaLuna bygger vider...
Stereopluss-2019-02

Ny utgave av Stereo+

Har du fått med deg den nye utgaven av Stereo+?  Her er utgave 2 - 2019 fullpakket med interessant h...
focal kanta no1 bw

Sjarmerende og lettdrevet

Det har foregått mye rundt på kontorene til Focal de siste årene. Vi husker alle Sopra-serien som sn...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...