Cabasse_The_Pearl_black_streaming_MC kopi

Cabasse The Pearl

Highend strømmehøyttaler fra Cabasse

Dette markedet har hittil vært dominert av Devialet og deres Phantom, men nå får du steinhard konkurranse fra en annen fransk produsent som satser på noe av det samme, men med highend lydopplevelser som målsetning. 

Importør:

Karakter

The Pearl er en aktiv streaminghøyttaler med Spotify, Tidal og Google Home. Nyutviklet 3-veis coax element med 25 cm bassenhet og totalt 1600 watts forsterker gir i følge importøren Mono As, lydkvalitet i High-End klassen. Forsterkeren gir 1000watt til bassen, 300watt til mellomtonen og 300watt til diskanten. 

Høyttaleren kan fint nytes en og en, men det er også mulig å sette opp to høyttalere som en stereo-løsning. Det kan faktisk bli et ganske heftig stereoanlegg med dyp og mektig bass, og flott lyd fra et coakselement slik vi finner i andre vellykkede Cabasse-konstruksjoner. Høyttaleren beveger seg ned til imponerende 14Hz som oppnås ved at en 10-tommers bass er montert på baksiden av kule-kabinettet. Cabasse_the_Pearl_interiør.jpg

Vellykket design

Høyttaleren fremstår som en ganske så vellykket kombinasjon av elegant design og innovativ teknologi. Det runde kabinettfasongen, og en vekt på hele 18kg, gir gode akustiske egenskaper og minimalt med refleksjoner som påvirker lydkvaliteten. The Pearl har i tillegg innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren for optimal lydkvalitet uansett plassering. Pearl har alt av lydstreaming-tjenester innebygget i tillegg til Google Home kontroll. Lytt til Spotify, Tidal eller tusenvis av radiostasjoner – inkludert NRK og lokale stasjoner. Enkel betjening med app for Android og IOS eller med fjernkontroll (inkludert). 

Høyttaleren har følgende innganger: optisk x1, Ethernet, USB, analog RCA slik at du både kan koble til en TV, en datamaskin, spille musikk fra en nettverksdisk eller koble til en analog lydkilde hvis streaming av musikktjenester ikke er nok. 

Multirom

Flere Pearl og Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. Spill radio på kjøkkenet, Spotify i stuen og Tidal på soverommet. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfect sync!

Pris: 29.990.-

Kan leveres i både sort og hvit farge. 

For mer info: www.mono.no 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

wilson sasha daw3

Ny Wilson Sasha

Det begynte med noen studiomonitorer i 1985 og resten er historie. Nå lanserer Wilson sine nye Sasha...
MC2152 Angle Left green tubes background hi res

McIntosh feirer 70år med et pa...

Det er mange meninger om McIntosh-produktene, men det har aldri vært tvil om at de har sin egen iden...
pb-3000_ba_hero_w

Nye SVS subwoofere

Alle har et forhold til SVS på en eller annen måte. Nå lanserer de to nye subwoofere, og denne gange...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...