Kategori:

Hjemmekino

AKTUELLE LEVERANDØRER
C5series_SE_2_WHT[1]
Hjemmekino

Hegel C5

Hegel med multikanal-forsterker

25. september | Håvard Holmedal

De fleste forbinder Hegel med stereo-utstyr i forskjellige tapninger. Nå kommer det imidlertid en ny modulbasert multikanalforsterker som kan konfigureres etter ønske. 

cxa5200
Hjemmekino

Yamaha CX-A5200

Yamaha lanserer CX-A5200 hjemmekino-forforsterker

01. september | Håvard Holmedal

#IFA2018. Yamaha CX-A5100 var en åpenbaring sammenliknet med andre tilsvarende produkter på markedet da den kom, men verden går fremover og da synes Yamaha det var på tide å oppgradere elektronikken og konstruksjonen, og skifte navn til CX-A5200

paradigm
Stereo, Hjemmekino

Paradigm Premier

Ny og billigere høyttalerserie fra Paradigm

29. juli | Roy Ervin Solstad

Vi har hørt høyttalere fra Paradigm i løpet av de siste par årene som har ført til umiddelbar kjøpelyst. Nå er det klare med en helt ny serie med mange av de samme egenskapene som highend-seriene, men til en langt mindre penge. 

Pioneer VSX-933
Hjemmekino

Pioneer VSX 933

Velutrustet budsjettreceiver fra Pioneer

05. april | Håvard Holmedal

Pioneers utviklingsavdeling fortsetter å utvikle enda større og enda bedre utstyrte hjemmekino-receivere. Pioneer VSX 933 virker rett og slett proppfull av utstyr. Samtidig melder den norske avdelingen av Pioneer & Onkyo Europe GmbH at de nå også overtar distribusjonen av Onkyo i Norge. De har nå Pioneer, Teac og Onkyo under sine vinger. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
4000_series_pg_hero_reflected_preview
Stereo, Hjemmekino

SVS Subwoofere

Nye subwoofere fra SVS

01. desember | Håvard Holmedal

Subwoofere er helt nødvendige i hjemmekinoen, og undervurdert i stereo-sammenheng. Nå har SVS kommet med en helt ny serie som skal gi ekstra dypbass og volum i anlegg helt opp i entusiast-klassen. 

2017_11_Arendal_THX_Ultra_1723S_Slider_1600x900_a48e89e2-be94-4aaa-83ff-0a7b63077bd5
Stereo, Hjemmekino

Arendal Sound

Arendal Sound lanserer ny høyttalerserie

15. november | Håvard Holmedal

Tidlig i 2016 lanserte Arendal Sound sine nye høyttalere i det de kalte 1723-sereien. Nå har serien fått bokstaven S etter seg, og det betyr ikke super, superior eller sport, men "small". Det betyr at Arendal Sound endelig kommer med deres etterlengtede og krympede serie høyttalere. 

ANNONSE
M8_Tower_Front_2
Hjemmekino

XTZ M8

XTZ M8 - ny og uvanlig høyttalerkonstruksjon

10. november | Håvard Holmedal
XTZ lanserer et helt nytt høyttalersystem for både hjemmekino og Hi-Fi med et helt spesiell diskant-array, og evne til å spille temmelig høyt. Settet ...
mz_sr8012_n_f_sg_st_op_001_lo
Hjemmekino

Marantz SR 8012

Ny tung receiver fra Marantz

12. oktober | Håvard Holmedal
Vi har vært temmelig imponert over de tidligere modellene av Marantz tyngste receivermodeller. Nå har de oppdatert 8000-serie modellen, som nå har bli...
cambrigde01
Hjemmekino

Cambridge CXUHD

4K UHD-spiller fra Cambridge

19. september | Roy Ervin Solstad
Cambridge har fulgt bra med på utviklingen av BD/multiformat-spillere. Nå kommer deres første 4K-spiller og den har et par litt uventede løsninger. 
SVS_PB16-ultra_web
Hjemmekino, EISA

EISA Awards

EISA kårer SVS PB-16 Ultra til årets subwoofer

17. august | Håvard Holmedal
Det er veldig ofte kvaliteten på subwooferen som avgjør om det er moro å se film, eller ikke. Men hva kjøper du hvis du vil ha det aller beste? Les hv...