239617_Reloop_PP

Reloop TURN2

Ny budsjettplatespiller fra Reloop

Reloop har allerede laget en veldig god platespiller med sin modell Turn3, og vi hadde kanskje regnet med at de ville komme med en spiller som var noe dyrere og kanskje med direktedrift. Men så overrasker de med å komme med en platespiller som faktisk er rimeligere. Har den også beholdt den allerede velkjente Reloop-kvaliteten? 

Importør:

Karakter

Målet for Reloop HiFi, for de har også en egen proffavdeling, er å lage platespillere som scorer høyt på lydkvalitet og brukervennlig i forhold til pris. Det er iede! ngen ting som tyder på at ikke det har vært ledesnor også for TURN2. Vi testet TURN3 for omtrent et år siden, og ble overrasket over hvor solid, tyngt og skikkelig den spilte. Samtidig som den virker kjapp og responsvillig. 
 
TURN2 er som TURN3 også laget rundt en lavvibrasjon DC-motor som driver tallerkenen med beltedrift. Platespilleren har fått en ny, rett og meget stiv tonearm med gode sporingsegenskaper og på tuppen har du montert en Ortofon OM10 pick-up (MM). Spilleren har fått integrert motorkontroll, og du kan velge mellom stabile hastigheter på 33/45 rpm. 
 
I rimelige platespillere er det en fordel å ikke montere DC-strømforsyningen inne i chassiset eller plintet på grunn av behovet for å dempe eventuelle vibrasjoner. Det gjør det hele mye enklere og også rimeligere, men eksterne strømforsyninger, som her, skaper gjerne litt mer kabelrot. TURN2 har fått en støpt aluminiums-tallerken som roterer i et nøyaktig lager, og et plint i ekte treverk som er godt dempet med gummiføtter. Det kan du få i tre farger. Rødt, sort og hvitt. 
 
I esken ligger alt du behøver for å komme fort igang. Kabler, filtmatte, løst pickup-hode slik at det er enkelt å bytte til andre pickup-er ved behov og støvdeksel. Da vi testet TURN3 var vi i gang i løpet av noen minutter, og der man helt sikkert med TURN2 også. 
 
Prisen er ventet å bli 3.490.- ​
 
Mer info: www.multirom.no
 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

cd-salg

Vi kjøper færre cd-plater enn ...

Det er mange som tenkte at den gledelige økningen av LP-salget var et blaff, men det er det lite som...
Lyngdorf TDAI-3400 front 2 studio

Kraftigere og mer avansert fra...

Hvis du går med tanker om å kjøpe ny forsterker som spiller på toppnivå, og har et «lite» problem el...
Hugo-TT-900x675

Flere interessante nyheter fra...

Chord lanserer ikke mindre enn 3 nye og meget avanserte enheter i midi-størrelse. De er jo godt kjen...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...