PSB-M4U8

PSB M4U 8

Nye hodetelefoner med støykansellering fra PSB

Nå kommer det nye modeller fra flere produsenter som gjerne vil ha Bose sin posisjon som markedsledende på trådløse hodetelefoner med støykansellering. Hvis PSB har klart å lage like god lyd i sine nye M4U 8 som sine tidligere modeller er det all grunn til å se opp. 

Importør:

Karakter

Det er flere grunner til at disse hodetelefonene er verdt å være oppmerksom på. De har høy komfort, er godt laget og har et par tekniske finesser som lover godt for de som er ute etter den beste lyden. Det ene er at de har implementert Bluetooth aptX HD som er 24bit versjonen av den Bluetooth-teknologien de fleste burde være kjent med. Den gir åpenbare fordeler lydmessig med en klarere og mindre komprimert lyd. Den har også noe PSB kaller RoomFeel, og som er en måte å bruke den innebygde DSP-en til å lage et mer naturlig og bedre lydbilde. 

Du kan også benytte hodetelefonen på flere måter. PSB-M4U8_2.jpgDen kan selvsagt benyttes trådløst, men den kan også kobles direkte til en PC/Mac via USB - her får du også ladet hodetelefonene mens de brukes. Støykanselleringen er bygget opp med 4 mikrofoner og henter inn det meste av støyen fra utsiden som så kanselleres via lyd i motfase på innsiden av klokkene. Dette kan slås av slik at du får umiddelbar kontakt med verden rundt. Hodetelefonen fungerer også uten batterier og via kabel hvis du skulle være så uheldig å gå tom for strøm. 

Batteriet er oppgitt til å holde i 15 timer. Noe som i hvert fall holder et par dager uten behov for lading, eller omtrent en uke hvis du kun bruker støykanselleringer når du sitter på bussen eller toget. 

Hodetelefonene er også lukkede slik at de lekker lite lyd mot omgivelsen, enten det er mot sidemannen på bussen eller om det er på kontoret. 

Prisen ser ut til å lande på ca 4.000.- og det er ingen tilfeldighet. De har åpenbart som ambisjon å konkurrere med de nyeste fra Sony og B&W, og de nye mkII utgavene av Bose QC35. 

Mer info: www.interconnect.no

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

Yamaha 5000 series

Yamaha med blytung Hi-Fi

I og med introduksjonen av NS-5000 var det mange som etterlyste forsterkere og elektronikk på et end...
sonos

Sonos nå også med Google Assis...

Det har vært mye snakk om stemmestyring de siste ukene, og det er mange som allerede har forsøkt det...
_TRM7888

Lytt på radio – over alt

Husker du klassikeren Tivoli One som startet radioeventyret for Tivoli i Norge? Den er Norges mest s...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...