Roon-Nucleus-Quarter-View-on-Black-2000px

Roon musikkservere

Roon musikk-servere endelig i Norge

De siste to årene har Roons server og strømmeløsning markert seg som det beste du kan gjøre for den digitale musikkavspillingen i hjemmet. Nå er de tilgjengelige i Norge! 

Importør:

Karakter

Importøren Multirom og Roon slipper nå to egne vifteløse musikkservere kalt Nucleus og Nucleus+! Dette gjør det mye enklere å komme i gang med musikk- og lydopplevelsen til Roon. 
 
I samarbeid med Intel har Roon nå laget to meget pene vifteløse musikkservere. Disse kommer med Roon ferdig installert, har begge mye regnekraft og kjører Roon OS, et lynkjapt operativsystem laget for kun å browse og spille musikk! Særlig Nucleus+ er et råskinn med sine store kjøleribber og meget kjappe i7 chip som nå endelig kan tas i bruk i en server uten bruk av viftekjøling. Med sitt pene ytre og uten egenstøy kan disse settes rett i hifi-racket, helt uten at du behøver å bekymre deg for ekstra sus i stuen eller lytterommet, og det er blitt svært enkelt å sette det opp. 
 
Bedre lyd
 
Med Nucleus kan du gjøre enda mer av lydprosesseringen før nettverksspilleren, dette vil normalt senke strømtrekk og dermed støygulvet i enheten som spiller av signalet. DSP`en kjører blant annet 64bit floating og tilbyr digital presisjon på ypperste referansenivå på linje med de beste masteringverktøyene for studiobruk.
 
Roon er senteret i ditt musikalske univers. Systemet bretter ut favorittmusikken din som et digitalt magasin med konsertdatoer fra artistene, sangtekster og artistbiografi uansett om det er lokale filer eller strømming fra TIDAL. Alt linkes effektivt sammen helt automatisk i en brukervennlig og søkbar interface - og styres selvfølgelig fra både nettbrett, telefon, MAC eller PC.
 
Roon Core (server) - er hjernen i systemet, serverer lyden fra Roon til nettverksspillere eller airPlay enheter. 
 
Roon ready - betyr at nettverkspilleren eller digitalkonverteren din kan motta "bit perfect" lyd fra Roon. En rekke produsenter støtter allerede Roon og det kommer fler.
 
Nucleus/Nucleus servere - kjører Roon OS et ultrakjapt lettvekts operativsystem designet kun for å spille musikk. Det hever ytelsen på Roon Core serveren på flere nivåer. Roon støtter både DSD, MQA og hele 768/24 linær PCM.
 
Priser:
Nucleus:   15.995.- 
Nucleus+: 26.995.-  
 
 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

Yamaha 5000 series

Yamaha med blytung Hi-Fi

I og med introduksjonen av NS-5000 var det mange som etterlyste forsterkere og elektronikk på et end...
sonos

Sonos nå også med Google Assis...

Det har vært mye snakk om stemmestyring de siste ukene, og det er mange som allerede har forsøkt det...
_TRM7888

Lytt på radio – over alt

Husker du klassikeren Tivoli One som startet radioeventyret for Tivoli i Norge? Den er Norges mest s...

Siste tester

Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...
_MG_9898_1024x533

Kompakt og fleksibel forsterke...

Hvis du er interessert i å sette opp et superkompakt system i stua, er en NuForce DDA 120 et mulig s...