I anledning sitt 50-årsjubileum, presenterer Naim Audio NAIT 50, en ikonisk forsterker i begrenset opplag på 1973 enheter som markerer det året Naim ble startet opp. 
Forsterkeren er en remaster av NAIT 1 som kom i 1983, men har forbedrede kretsløp, og selvsagt det aller siste av moderne komponenter. I tillegg har den fått en hodetelefon-forsterker som er hentet fra Atom HE/NSC 222, men du finner også en custom audiofil innebygget RIAA (kun MM) fra magikeren Steve Sells - som er teknisk direktør hos Naim. NAIM_NAIT50_Vintage_34_Dos_G.jpgDette er en helt ny krets, men den er klart inspirert av den fete sounden til den originale Nait 1 RIAA-en. Forsterkeren er som alt annet fra Naim laget i Salisbury, og Naim lover eksepsjonell lydkvalitet i prisklassen med evne til å gjengi krevende dynamikk med autoritet og kontroll. Selv om forsterkeren er begrenset til 2 x 25watt (8ohm) er det hentet både inspirasjon og faktisk også ytelse fra den nye effektforsterkeren New Classic NAP 250 og kan levere hele imponerende spisseffekt. 

Kabinettet er formet i aluminium og det er lett å se at denne forsterkeren er formet etter en vintage-klassiker. Fronten er rett og slett klassisk! Baksiden er lettere utstyrt enn det man kanskje skulle tro, men du finner selvsagt innganger for diverse kilder som Stream, Aux og Phono. Phono-inngangen er RCA, mens Stream og Aux er DIN-innganger.  

 

Prisen blir 37.495,-  og den vil kunne leveres fra juni 2023. 
For mer info: www.multirom.no