Med det innebygde Riaa-trinnet kobles Rega Planar 1 Plus direkte til linjeinngangen på forsterker, aktive høyttalere eller andre apparater med inngang for eksterne enheter! 

Det innebygde Riaa-trinnet er en spesialdesignet versjon av Rega Fono Mini A2D. For kortest mulig signalvei og minst mulig støy er kablene fra tonearmen loddet direkte på prinkortet. Resultatet er en lydkvalitet som overgår de fleste kombinasjoner i budsjettklassen med separat Riaa-trinn. Standard RCA-kabel er inkludert, for produkter med 3.5 mm stereojack inngang kjøpes kabel separat. p1-plus-gallery-5.jpg

Planar 1 Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet. Lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. RB110 tonearmen har presisjons lager som gir minimalt med friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. 

Spilleren leveres med fabrikkjustert Rega Carbon pickup, enkel montering av motvektslodd og automatisk justering av antiskating er gjør at spilleren er svært enkel å montere. Dette er ekte Plug´n´play!

Rega Planar 1 Plus: 3 995,-  ( noe som betyr at du får en helt brukbar RIAA for kun en 500-lapp! ) 

For mer info: www.mono.no