Kategori:

Artikler

Kari Bremnes_Highend2018
Musikk, Artikler

Kari Bremnes

Kari Bremnes utnevnt til Brand Ambassador for HIGH END 2018

20. februar | Håvard Holmedal

Highend i Munchen går av stabelen mellom 10. og 13. Mai 2018. Denne messa er et Mekka for hifi-interesserte fra hele verden. Nå har messen også fått et nytt, norskt bidrag. I dag kom nyheten om at Kari Bremnes er blitt utnevt til Brand Ambassador. Ikke dårlig, og det er heller ikke begrunnelsen!  

KEF LS 50 Nocturne
Artikler

Hi-Fi dager i Oslo

Masse interessant å se i Oslo nå til helgen

18. oktober | Håvard Holmedal

Både butikker og leverandører holder nå på med sine siste forberedelser til det som blir høstens hifi-opplevelse i Oslo. Butikkene holder helgeåpent, og det er nyheter og lytte til, og både produsenter og importører og snakke med. Datoene er 20-22 Oktober og få for all del med deg samtlige av butikkenes aktiviteter! 

DSC_5269
Artikler

Hi-Fi Messen 2017

Vi er på Hi-Fi Messen i Horten

30. september | Håvard Holmedal

Vi er på Hi-Fi Messen i Horten i helgen, og det håper jeg du er også. Har du ikke tid eller anledning kan du følge messen i våre "live" messemagasin. Klikk videre for lenker til Facebook og vårt "live" oppdaterte messemagasin. 

2017-02-10 14
Artikler

Intervju

Ronnie Le Tekrø - Jeg hører aldri på tungrock

08. september | Øyvind Skogrand

Han skulle blitt marinbiolog, men alle oss som elsker Ronni Le Tekrøs aggressive gitarriff skal være glad for at det ikke gikk slik.

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
HIDDEN FIGURES
Artikler

Hidden Figures

Danser på bakken

| Tom Mehlum

KEVIN COSTNER – Fox Home Entertainment Q&A

På tross av rollen som romfartsleder i «Hidden Figures», fristes ikke Kevin Costner til å forlate jorden før han en gang må.

I «Hidden Figures» fortelles den utrolige, men frem til denne filmen, ufortalte historien om en talentfull gjeng med kvinner som endret USA til det bedre – bokstavelig talt ved å sikte mot stjernene.

c-major03-kopi_1024x632
Artikler

Forbrukervilledning om platespillere

Åpent brev til Komplett og VG

02. mai | Roy Ervin Solstad

Kjære Erik Berthling Olsen i Komplett. I dag har dere en annonsørartikkel på VG.no om platespillere. Der uttaler du deg om noe du helt åpenbart ikke har peiling på, nemlig platespillere og hifi.

på huk
Artikler

På besøk hos Geir Fredriksen

Designer million-hifi hjemme i stua

27. april | Ståle Winterkjær
Folk tror jeg sitter med sag på kjøkkenbordet og snekrer høyttalere, men sånn fungerer det ikke, sier designer Geir Fredriksen.
Forside-Stereopluss_02_2017-400x400
Artikler

Stereo+ nr 2 - 2017 er her!

06. april | Tom Mehlum
Masse spennende lesestoff: Intervju med Bård Eker, KEF LS50 imponerer! Test av tre platespillere, test av lydplanker og masse mer. Les og del med v...
Sunde1
Artikler

Øystein Sunde kjøpte klassisk McIntosh i Nashville

Intervju: Øystein Sunde elsker lyden av gode rørforsterkere

13. mars | Øyvind Skogrand
Med lillefingern’s faste, sikre grep om rattet, men uten gammal Amazon er jeg på vei for å møte Øystein Sunde i Norges største hifimuseum. Men gitarvi...
Stereolarm fb ad
Artikler

#Stereolarm

Stereolarm - I helgen er det i Oslo det skjer

02. mars | Håvard Holmedal
Vi applauderer selvsagt alle former for aktiviteter som har med Hi-Fi å gjøre. Vi kommer til å ta en tur innom fredag 3 eller lørdag 4 Mars, og det sy...