Kategori:

Stereo

Trio
Stereo

Tanny Legacy

Tannoy relanserer tre legendariske høyttalere

24. februar | Håvard Holmedal

Det å lage nye utgaver av gamle klassikere er tydeligvis i vinden. Vi har jo allerede mottatt opptil flere morsomme meldinger fra Klipsch om deres nye linje med Sixes og Fifteen, og nå er det Tannoy sin tur til å hente frem tre legendariske høyttalere og modernisere dem fra bunn til topp. 

Test
leben_front
Stereo

Leben CS300F

Leben CS300F - Leben ist wunderbar*

21. februar | Roy Ervin Solstad

Japanske Leben lager så lekre forsterkere at jeg føler jeg bare MÅ ha en, selv før jeg har koblet den opp. Kjære Gud, la lyden matche!

argon_7ls_set_stonegrey_beigebrown_yellowgreen_pr_w_01
Stereo

Amphion Argon7LS

Amphion lanserer Argon7LS

12. februar | Håvard Holmedal

Finske Amphion har holdt seg til samme filosofi hele tiden, men det betyr ikke at konseptet ikke kan forbedres. Nå har de tatt utgangspunkt i modellen Argon7L og oppgradert den med to passive elementer på baksiden. 

ANNONSE
Test
main
Stereo

Sonus Faber Principia 1

Sonus Faber Principia 1 - God, fleksibel og allsidig

27. januar | Håvard Holmedal

Helt siden vi testet Elac-modellene til Andrew Jones har vi vært på jakt etter alternativer å anbefale de som er ute etter sitt første hifi-system. Det kan da ikke være slik at Mr. Jones har funnet opp hjulet så til de grader på nytt at han har kjørt fra alle de andre høyttaler-konstruktørene på kloden? Eller har han?

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
spektor-2-walnut-stereo
Stereo

Dali Spektor

Dali med nye høyttalere

26. januar | Håvard Holmedal

Det er mange produsenter som ser behovet for å fylle på med gode høyttalere i budsjettklassen, og nå er det Dali som utfordrer den suksessen blant annet Elac har hatt med sine fornuftig prisede begynnerhøyttalere. 

ANNONSE
ANNONSE
4312se
Stereo

JBL 4312SE

JBL feirer 70 år med klassisk spesialutgave

19. januar | Håvard Holmedal

Når man feier 70 år må det selvsagt markeres på høvlig måte. JBL gjør det blant annet med å lage en egen jubileums-utgave av JBL 4312 med oppgraderte elementer, kabinett og delefilter, men beholder selvsagt monitor-designet. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Klipsch-CES-2017-The-Fifteens
Stereo

Klipsch The Fifteens

Nye, spennende retro-høyttalere fra Klipsch

15. januar | Håvard Holmedal
Klipsch var også på CES 2017 i Las Vegas og brukte tiden til å vise frem nye modeller med masse moderne teknologi på innsiden, men med et design som å...
technics_sl1200gr
Stereo

Technics SL-1200 GR

Technics SL-1200GR - Endelig kommer folkemodellen

13. januar | Håvard Holmedal
Først kom premium-utgaven SL-1200G som enkelte nok syntes kostet i drøyeste laget, og nå kommer endelig den nedskalert "folkemodellen" SL-1200GR med l...
Test
Hegel_front
Stereo

Hegel Röst

Hegel Röst - En veldig fleksibel forsterker

12. januar | Håvard Holmedal
Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren Röst vi har fått inn til prøvelytting. Röst har et ...
Test
dynaudio-excite-x44_2__1
Stereo

Dynaudio Excite X44

Dynaudio Excite X44 - Stort, naturlig og troverdig

11. januar | Håvard Holmedal
Dynaudio har forbedret seg, men holder seg likevel til tradisjonelle grep for å tilpasse høyttalerne til moderne krav, og de er som andre høyttalerfab...