Kategori:

Stereo

Test
krix_wood
Stereo

Krix Equinox mk3

Krix Equinox mk3 - Superlyd på billigsalg

25. mars | Håvard Holmedal

I stedet for å stadig finne på nye måter å lage høyttalere, har Krix løftet og oppgradert lyden i denne høyttaleren gjennom hele 3 generasjoner. MK3 er foreløpig siste versjon og kanskje kommer det en ny om en tiårs tid, eller så.

Skjermbilde 2017-03-20 kl
Stereo, Hjemmekino

Audiovector QR

Audiovector utvider sin nye QR-serie

20. mars | Håvard Holmedal

Det har ligget i kortene hele tiden, men nå er det endelig offisielt. Audiovector har større planer med sin QR-serie enn det de viste med QR1 og QR3. Nå snakker vi alt fra to kanaler til et fullt surroundoppsett eller flerkanal musikksystem. 

AH-D7200_8333
Stereo

Denon AH-D7200

Denon med nye, eksklusive hodetelefoner.

14. mars | Håvard Holmedal

Denon ønsker i følge dem selv å redefinere den bærbare musikkopplevelsen med sin nye toppmodell AH-D7200. Den skal kombinerer gode lydmessige egenskaper med eksklusive materialer som ekte valnøtt og lammeskinn. Vi vet at det ikke blir lett, men dette ser fortsatt meget eksklusivt ut. 

ANNONSE
Test
bigpicture
Stereo

Devialet Phantom Gold

Devialet Phantom Gold - god som gull?

06. mars | Håvard Holmedal

Vi har tidligere hatt den noe rimeligere Phantom Silver inne til test, og ble forholdsvis imponert. Likevel mente vi at Devialet kunne fått enda råere lydkvalitet ut av sine høyteknologiske høyttalere. Spørsmålet er om de er helt i mål med Gold? 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
BRIO full shot illuminated
Stereo

Rega Brio

Ny Rega Brio tilgjengelig i Norge

| Håvard Holmedal

Rega produserer som de fleste vet også interessant elektronikk, og nå lanserer Rega en ny og forbedret utgave av sin integrerte forsterker Brio. Til glede for alle som vil ha en rimelig og kompakt forsterker med ekte engelsk-produsert lyd. Nå er den tilgengelig i Norge.

ANNONSE
ANNONSE
Quad_artera_one
Stereo

Quad Artera One - Link

Quad med to nye CD-spillere/streamere/DAC-er

27. februar | Håvard Holmedal

Det går knapt an å lansere en serie med elektronikk uten å ha med minst et produkt med mulighet for å streame fra nett eller harddisk. Quad følger heldigvis med i timen og lanserer om litt to nye multifunksjonprodukter - Artera Link og One. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Trio
Stereo

Tanny Legacy

Tannoy relanserer tre legendariske høyttalere

24. februar | Håvard Holmedal
Det å lage nye utgaver av gamle klassikere er tydeligvis i vinden. Vi har jo allerede mottatt opptil flere morsomme meldinger fra Klipsch om deres nye...
Test
leben_front
Stereo

Leben CS300F

Leben CS300F - Leben ist wunderbar*

21. februar | Roy Ervin Solstad
Japanske Leben lager så lekre forsterkere at jeg føler jeg bare MÅ ha en, selv før jeg har koblet den opp. Kjære Gud, la lyden matche!
argon_7ls_set_stonegrey_beigebrown_yellowgreen_pr_w_01
Stereo

Amphion Argon7LS

Amphion lanserer Argon7LS

12. februar | Håvard Holmedal
Finske Amphion har holdt seg til samme filosofi hele tiden, men det betyr ikke at konseptet ikke kan forbedres. Nå har de tatt utgangspunkt i modellen...
Test
main
Stereo

Sonus Faber Principia 1

Sonus Faber Principia 1 - God, fleksibel og allsidig

27. januar | Håvard Holmedal
Helt siden vi testet Elac-modellene til Andrew Jones har vi vært på jakt etter alternativer å anbefale de som er ute etter sitt første hifi-system. De...