Kategori:

Gadgets

Test
Skjermbilde 2017-05-29 kl
Gadgets

Bose Quiet Comfort 35

Trådløs lyd med nydelig støyreduksjon

29. mai | Håvard Holmedal

Det er mange som har fått med seg at Bose leverer markedets ledende støyreduksjon. Noe som gjør at Bose er den produsenten du ser mest av på alle flyturer - og kanskje særlig de litt lengre. Men hvordan låter egentlig Bose QC35? 

Test
Skjermbilde 2017-05-29 kl
Gadgets

Audiofly AF160

God lyd fra Australske Audiofly

29. mai | Håvard Holmedal

En av utfordringene med mange ørepropper er at lyden ikke er nøyaktig nok, og ikke klarer å skille de enkelte instrumentene og stemmene bra nok fra hverandre i lydbildet. Det har Audiofly en løsning på.

Pioneer headphone
Gadgets

Pioneer SE Monitor 5

Pioneer lanserer nye høykvalitets hodetelefoner

18. mai | Håvard Holmedal

De som er interessert i lyd på hodet husker sikkert SE-Master 1, men nå har Pioneer lansert en lukket utgave kalt SE-Monitor 5 med mye av teknologien de utviklet for den dobbelt så dyre highend-modellen. 

Pioneer_hires_player
Gadgets

Pioneer XDP-30R

Pioneer lanserer bærbar musikkspiller med MQA

21. april | Håvard Holmedal

Alle har en mobiltelefon i lomma, og da blir jo spørsmålet hvorfor man skal bruke noen tusenlapper på å kjøpe en musikk-spiller? Det åpenbare er bedre lydkvalitet, avspilling av flere musikkformater og en flott hodetelefon-forsterker. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
Test
casque-haute-fidelite-utopia-1
Gadgets

Focal Utopia

Focal Utopia - Grensesprengende hodetelefoner

18. februar | Håvard Holmedal

Hvordan låter egentlig en perfekt hodetelefon? Noen vil hevde at den slett ikke finnes fordi du aldri vil oppnå det stereobildet hifi-entusiastene bruker så mye tid og penger på å oppnå. Bortsett fra det er Focal Utopia et grensesprengende lydprodukt.

Ruark_Main
Test
Gadgets

Ruark R1 mk3

Ruark R1 mk3 - Meget god DAB-radio

06. januar | Håvard Holmedal

Snart er alle nødt til å ha en DAB-radio. Ellers blir det veldig stille på kjøkkenet og stua. Da behøver du en DAB-radio som spiller musikk og gjengir tale på en bra måte, og som er enkel og grei å bruke. 

ANNONSE
Test
Main_2_geneva_touring
Gadgets

Geneva Touring S

Geneva Touring S - Nydelig liten DAB-radio

05. januar | Håvard Holmedal
Vi er mer enn en smule oppgitt over mange av de billige DAB-radioene på markedet. Kjip plast, elendige metall-etterlikninger, stusselig lyd og dårlig ...
Test
sony_black
Gadgets

Sony MDR-1000X

Mesterlig støyreduksjon

23. november | Håvard Holmedal
Det er nok å ta flyet til Stockholm for å se hvilket hodetelefon-merke med støyreduksjon som er foretrukket for flyturen. Det heter Bose og sitter på ...
Test
Riva Turbo X
Gadgets

Riva Turbo X

Kompakt og høytspillende

28. oktober | Håvard Holmedal
Riva har så vidt begynt å gjøre seg bemerket med sine produkter, og etter et besøk på IFA-messen i September 2016 er det mye som tyder på at dette bli...
Test
monster_elements_2
Stereo, Gadgets

Monster Elements Over Ear

Monster sin beste til nå

07. oktober | Håvard Holmedal
Monster har tidligere laget en masse tøffe og velfriserte hodetelefoner som er perfekte når du skal trampe gatelangs sammen med kompisene. Nå meldes d...