Kategori:

Gadgets

Test
Geneva XS full[1]
Gadgets

Geneva Touring XS

Mye bedre lyd enn forventet

29. januar | Håvard Holmedal

Det er ikke ofte vi skriver om Bluetooth-høyttalere, men her har vi funnet et produkt som virkelig fortjener å bi holdt frem i lyset. Den kompakte Touring XS ser stilig ut, har gode materialer og flott finish, og den gir deg lyst til å kjøpe en til nattbordet eller kjøkkenbenken om så bare for å ha den til pynt.  

PSB-M4U8
Gadgets

PSB M4U 8

Nye hodetelefoner med støykansellering fra PSB

17. januar | Håvard Holmedal

Nå kommer det nye modeller fra flere produsenter som gjerne vil ha Bose sin posisjon som markedsledende på trådløse hodetelefoner med støykansellering. Hvis PSB har klart å lage like god lyd i sine nye M4U 8 som sine tidligere modeller er det all grunn til å se opp. 

Skjermbilde 2017-11-07 kl
Gadgets

Focal Clear

Focal lanserer Clear - hodetelefoner i den dyre enden

07. november | Håvard Holmedal

De fleste som er interessert i head-fi har sikkert fått med seg omtalene av hodetelefonmodellene Focal Elear og den ekstreme Utopia. Nye Focal Clear legger seg pent i mellom disse, men er nærmere Elear i pris enn Utopia. 

chord2
Gadgets

Chord Poly

Chord Poly gir deg høykvalitets streaming på mobiltelefonen

24. oktober | Håvard Holmedal

Chord går ofte sine egne veier, og nå har de laget en enhet som virkelig er noe for seg selv. Poly er intet mindre enn en digital musikkspiller som kobles sammen med en Mojo DAC og gir deg avspilling i hifi-kvalitet med mobiltelefonen. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
RHA_dacamp[1]
Gadgets, EISA

RHA Dacamp L1

RHA Dacamp L1 vinner en av årets EISA-Awards

16. august | Håvard Holmedal

Det er stor konkurranse mellom de forskjellige bærbare USB-hodetelefon-forsterkerne, men RHA Dacamp L1 hadde det lille ekstra som gjorde at den stakk av med en frotjent EISA-Award. Se hva juryen skrev! 

elear4
Test
Gadgets

Focal Elear

Særdeles dynamisk og detaljert hodetelefon

07. august | Erlend Brandsdal

Det er ikke bare Focals nye Sopra-høyttalere som har høstet lovord den siste tiden. De har også en serie hodetelefoner som gjør vei i vellinga og burde skremme vannet av konkurrentene.

ANNONSE
Test
Amiron1
Gadgets

Beyerdynamic Amiron Home

Feiende flott headfi fra Beyerdynamic

02. juli | Håvard Holmedal
Hvis du kan tenke deg å bruke noen tusenlapper på et par gode hodetelefoner, men synes det er drøyt å betale over ti-tusenlappen for å få lyd på hodet...
Test
Skjermbilde 2017-05-29 kl
Gadgets

Bose Quiet Comfort 35

Trådløs lyd med nydelig støyreduksjon

29. mai | Håvard Holmedal
Det er mange som har fått med seg at Bose leverer markedets ledende støyreduksjon. Noe som gjør at Bose er den produsenten du ser mest av på alle flyt...
Test
Skjermbilde 2017-05-29 kl
Gadgets

Audiofly AF160

God lyd fra Australske Audiofly

29. mai | Håvard Holmedal
En av utfordringene med mange ørepropper er at lyden ikke er nøyaktig nok, og ikke klarer å skille de enkelte instrumentene og stemmene bra nok fra hv...
Pioneer headphone
Gadgets

Pioneer SE Monitor 5

Pioneer lanserer nye høykvalitets hodetelefoner

18. mai | Håvard Holmedal
De som er interessert i lyd på hodet husker sikkert SE-Master 1, men nå har Pioneer lansert en lukket utgave kalt SE-Monitor 5 med mye av teknologien ...