H390_int_2_web[1]

Hegel H390

Hegel lanserer ny integrert forsterker

Highend 2019 Munchen - Dette er ikke en nyhet som kommer voldsomt overraskende på noen, men det passer jo perfekt å vise den på Highend2019. Det måtte jo komme en H390 når alle de andre forsterkerne i serien har fått Hx90 som modellbetegnelse.

ANNONSE

Importør:

Karakter

Det er en noen spørsmål som dukker opp når vi nå få en ny Hegel H390 å leke oss med. Er det nesten like god som H590? Er den voldsomt mye bedre enn H190? Dette håper vi å få svar på når vi får den til test i løpet av Mai. Vi gleder oss selvsagt til det. 

Hegel H390 er som alle kan se ikke sjokkerende annerledes enn H360. Det er pent avrunde front, to ratt og display. Det er ikke akkurat lekent, men det fungerer og du ser at det er en Hegel-forsterker på et par kilometeres avstand. Hegel H390.jpg

Den er målt til å å levere 2x250, og har omtrent den samme strømforsyningen som H360. Du får 1 BNC-inngang, 1 coax digital-inngang, 3 optiske digital-innganger og en USB. I tillegg har du en nettverks-inngang, to analoge RCA-innganger og et par XLR-balanserte innganger. Med i pakken får du også en BNC utgang, men signalet er begrenset til det som er input på de digitale inngangene. 

Inngangene kan fungere i HT-modus, altså at de sendes gjennom forsterkeren med fast volum. Det er hendig for alle som vil koble til en prosessor av en eller annen type, Det kan være fra en hjemmekino-enhet, eller gjerne en romkorreksjons-enhet. 

Det er mye snakk om MQA for tiden, og de som lytter til TIdal og vil ha den aller beste lydkvaliteten kan glede seg over at Hegel H390 har MQA-støtte på alle digitale innganger. Den støtter også DSD opp til DSD256. ​

Strømming og DAC

H390 deler plattform med H190 og H590. Dette er en mer stabil plattform og har også flere muligheter. Det gir rom for AirPlay2, Roon (kommer snart), Control 4SDDP osv. DAC-en i H390 er basert på den Hegel utviklet til H590, men er noe forenklet. 

Hegel melder at de har klart å få H390 til å låte glattere og mykere i toppen, men også med mer autoritet. Det lover godt, for H360 er jo ikek akkurat kraftløs. Det er også slik at ikke et eneste kretsløp er likt fra H360 til H390. Alt er gjort om og forbedret. Vi gleder oss til test! 

 

Pris: NOK 49,000.- 

H390 kan kjøpes fra ca begynnelsen av august. 

Mer info: www.hegel.com 

 

Kommentarer

ANNONSE
ANNONSE

Siste fra forsiden

dynaudio-xeo-10

Utrolig imponerende høyttalere

Sist jeg hadde Dynaudio i stua var det de ganske store Contour 30. En høyttaler som imponerer med å ...
ECI-80D-Integrated-front-angle-phono_1024x585

Electrocompaniet lanserer helt...

Det begynner å røre på seg hos Electrocompaniet igjen - noe de markerer ved å lanserer den splitter ...
Focal Spectral

En litt tankevekkende demo

En litt for vanlig gjenganger blant henvendelsene til oss er at stereoanlegget spiller for lyst. Sen...

Siste tester

YouTubeTelefon

Betaler du dyrt for drittlyd?

YouTube har fått sin egen musikktjeneste. Vi ser hvordan de klarer seg mot de gamle traverne både nå...
Hegel_front

Verdens første test av Hegel R...

Hegel fortsetter å komme opp med nye produkter, og denne gangen er det den integrerte forsterkeren R...
PLAY5_Black_Living_Room

Sonos Play 5 - med romkorreksj...

Det lå selvsagt i kortene. Sonos måtte komme med noe nytt nå som absolutt alle vil selge multirom. E...