Stereo+ tilbyr en rekke gode måter å markedsføre seg på mot den store gruppen av mennesker i Norge som har interesse for og kjøper hjemmelektronikk. Alt fra innovatørene og "early adapters" til de som til syvende og sist handler et produkt når salgskurven er på hell. 
 

diffusjonsprosessen_400x256.gif

Illustrasjon: Salgskurven med betegnelsen på de som kjøper i produktes forskjellige faser (diffusjonsprosessen).
 

EISA

EISA-logo-2018_200x202.jpgMed 55 fagmagasiner fra 29 land verden rundt, representerer EISA den største redaksjonelle faggruppen i verden innen forbrukerelektronikk. I august hvert år kårer EISA de beste produktene i verden. Det har de gjort i hele 35 år. Derfor kan man være trygg på at anbefalingene man får fra EISA er bunnsolid forankret gjennom fagtester verden rundt. Redaksjonen i Stereo+ er Norges stemme når verdens beste produkter skal kåres. Årets beste produkter blir presentert både her på websiden og i vårt digitalmagasin, som forøvrig er gratis å lese for alle.

 

Vi har to medieflater

Nyheter i dag er ferskvare og derfor presenterer vi en mengde nyheter i uken på vår webside. Dypere tester og artikler om produkter finner man i våre magasiner som kommer ut 10 ganger i året. Siste år ble hver utgave av Stereo+ i gjennomsnitt lastet ned over 40.000 ganger. Med andre ord ble våre magasiner lastet ned over 400.000 ganger sist år. Det er betydelig gruppe mennesker med interesse for hjemmeelektronikk.
 
Stereopluss.no - websiden med ferske nyheter, tester og omtaler av hi-fi, hjemmekino og gadgets
Stereo+  - digitalmagasin med utfyllende artikler, tester, nyheter, hjemme-hos-reportasjer med mer (se magasinene her)
 

Stereo+ digitalmagasin

Digitalmagasinet er et moderne tidskrift, med video, bildekaruseller, lyd, linker til kilder og mer informasjon og alt hva du forventer av et magasin nå i dag. Magasinet kan selvfølgelig leses på alle digitale enheter; PC/Mac, mobil og nettbrett.
I magasinet tilbyr vi flere annonseformater og flere måter å markedsføre seg på.
Ønsker du å se på de moderne markedsføringsmulighetene i vårt magasin så hjelper Tom Mehlum deg med å finne den riktige markedsføringen for deg til riktig pris.
 

Markedsavdelingen

Tom Mehlum, partner og leder av markedsavdelingen, har lang erfaring med digitale tidsskrifter og digital markedsføring. Han hjelper mer enn gjerne til med å finne en markedsføring som er å anbefale for dere for å fremme produktene/tjenestene deres.
 
Kontakt Tom i dag for en hyggelig og uforpliktene prat.
Telefon: 900 44 944
 

Annonseproduksjon

Vi kan bistå med all type annonseproduksjon. Fra enkle annonser som er (inkludert i prisen) til å sette dere i kontakt med et profesjonelt byrå som har riktig erfaring med digital markedsføring og effektiv layout.
 

Etiske retningslinjer