Diffusjonsprosessen

Treff riktig! Hos oss har du muligheten

Stereo+ tilbyr en rekke gode måter å markedsføre seg på mot den store gruppen av mennesker i Norge som har interesse for og kjøper hjemmelektronikk. Alt fra innovatørene og "early adapters" til de som til syvende og sist handler et produkt når salgskurven er på hell. 

 

Du får alltid best utbytte av å vite hvem du ønsker å nå med annonsering din. Men ikke minst handler det om hvilken markedsføring du ønsker å gjøre.

  • Skal du bygge merkevarekunnskap og tillit i markedet?
  • Skal du pøse ut et produkt i markedet?

 

Å utforme annonser etter målet de skal fylle gir alltid mening.

 

 

EISA

EISA

Med 55 fagmagasiner fra 29 land verden rundt, representerer EISA den største redaksjonelle faggruppen i verden innen forbrukerelektronikk. I august hvert år kårer EISA de beste produktene i verden. Det har de gjort i hele 35 år. Derfor kan man være trygg på at anbefalingene man får fra EISA er bunnsolid forankret gjennom fagtester verden rundt. Redaksjonen i Stereo+ er Norges stemme når verdens beste produkter skal kåres. Årets beste produkter blir presentert både her på websiden og i vårt digitalmagasin, som forøvrig er gratis å lese for alle.

 

Vi har tre medieflater

Nyheter i dag er ferskvare og derfor presenterer vi en mengde nyheter i uken på vår webside. Dypere tester og artikler om produkter finner man i våre magasiner som kommer ut 10 ganger i året. Siste år ble hver utgave av Stereo+ i gjennomsnitt lastet ned over 40.000 ganger. Med andre ord ble våre magasiner lastet ned over 400.000 ganger sist år. Det er betydelig gruppe mennesker med interesse for hjemmeelektronikk.

 

Stereopluss.no - websiden med ferske nyheter, tester og omtaler av hi-fi, hjemmekino og gadgets

Stereo+  - digitalmagasin med utfyllende artikler, tester, nyheter, hjemme-hos-reportasjer med mer (se magasinene her)

Stereo+ på YouTube - her finner du våre videoreportasjer.

 

 

Stereo+ digitalmagasin

Digitalmagasinet er et moderne tidskrift, med video, bildekaruseller, lyd, linker til kilder og mer informasjon og alt hva du forventer av et magasin nå i dag. Magasinet kan selvfølgelig leses på alle digitale enheter; PC/Mac, mobil og nettbrett.

I magasinet tilbyr vi flere annonseformater og flere måter å markedsføre seg på.

Ønsker du å se på de moderne markedsføringsmulighetene i vårt magasin så hjelper Tom Mehlum deg med å finne den riktige markedsføringen for deg til riktig pris.

 

 

Stereopluss.no

Nettsiden vår med kjappe nyheter, søkbare tester, blog, magasinoversikt og mye mer.
En utmerket flate å nå ut til være lesere med dine annonser.

Ta kontakt for informasjon om formater, priser og kampanjemuligheter.

Stereo+ YouTube kanal

Her finner du være videorepportasjer fra messer, fabrikkbesøk og hjemme-hos-besøk. På denne flaten tilbyr vi annonsering i form av sponsorplakater i videoene.

Ta kontakt for mer informasjon om mulighetene her.

Tom R. Mehlum

Markedsavdelingen

Tom Mehlum, managing partner, har lang erfaring med digitale tidsskrifter og digital markedsføring. Han hjelper mer enn gjerne til med å finne en markedsføring som er å anbefale for dere for å fremme produktene/tjenestene deres.

 

Kontakt Tom i dag for en hyggelig og uforpliktene prat.

 

Telefon: +47 - 900 44 944

ePost: Klikk her for å sende en e-post til Tom

 

 

Annonseproduksjon

Vi kan bistå med all type annonseproduksjon. Fra enkle annonser til å sette dere i kontakt med et profesjonelt byrå som har riktig erfaring med digital markedsføring og effektiv layout.