Kategori:

Betalt innhold

AKTUELLE LEVERANDØRER
HiFi-helg feb 2019
Betalt innhold

HiFi-helg i Drammensregionen

31. januar | Tom Mehlum

Førstkommende helg klinker AudioAktøren og Mala Audio til med en helg full av gode hifi-opplevelser. I et kombinert arrangement i Drammensregionen holder de åpent både lørdag og søndag.

<<< Klikk for å lese mer

_TRM7888
Betalt innhold

Tivoli PAL +BT

Lytt på radio – over alt

17. september

Husker du klassikeren Tivoli One som startet radioeventyret for Tivoli i Norge? Den er Norges mest solgte radiomodell på 2000-tallet og startet en helt ny radio-epoke i Norge og den satt samtidig ny standard for både ytelse og design. Tivoli PAL+BT er en spennende og brukervennlig fortsettelse på Tivoli-tradisjonen som Model One en gang startet.

_TRM7949-2
Betalt innhold

Tivoli Go Andiamo

Luksuriøs bærbar høyttaler

12. september

Med Tivoli Go Andiamo kan du ikke bare nyte din egen musikk med imponerende lydkvalitet når du er på farten, men også glede deg over å eie en unik og stilig designet høyttaler med svært flotte materialer. Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen!

 

Tre sommerprodukter
Betalt innhold

Bærbar lyd

Sommertips

01. juli | Tom Mehlum

Det er mye man skal huske på å pakke når man skal på sommerferie. God lyd på turen blir aldri feil, men hva skal man egentlig velge? Blåtannhøytaler eller hodetelefoner? Vi tok en tur til Hi-Fi Klubben for å kikke på noen aktuelle sommerprodukter. Se hvilke produkter vi fant i denne artikkelen.