Kategori:

Artikler

AKTUELLE LEVERANDØRER
Soundgarden[1]
Artikler

Soundgarden

Terje Romen AS kjøper Soundgarden

11. februar | Håvard Holmedal

Vi skrev i helgen at Soundgarden var sikret drift og at selskapet FNKY AS hadde kjøpt boet og var klar til å drive selskapet videre. Så trakk FNKY hele budet etter at finansieringen gikk skeis. I dag ble det klart at eierselskapet bak Mono AS - Terje Romen AS har kjøpt boet og skal drive Soundgarden videre. 

ECI_6-front
Artikler

Electrocompaniet

Electrocompaniet kjører videre etter konkursen.

20. juni | Håvard Holmedal

Rett etter at Soundgardens ledelse melder om ny drift, nytt konsept og fornyet satsning på lydprodukter, får vi også melding fra Electrocompaniet om at de kjører videre!  

swsg-II
Artikler

Soundgarden

Spaceworld/Soundgarden blir Soundgarden

18. juni | Håvard Holmedal

Rett før helgen kom den triste meldingen om at butikkjeden Spaceworld/Soundgarden har søkt oppbud. I dag er det blitt bekreftet det vi tidligere antok. Kjeden satser videre selv om det nok blir en del forandringer fra dagens konsept og i antall butikker. 

Skjermbilde 2018-03-24 kl
Artikler

AVTECH

Stereophile har fått nye, engelske eiere

24. mars | Håvard Holmedal

AVTECH, eieren av Hi-Fi News, Hi-Fi Choice og Home Cinema Choice, kjøper Stereophile, Sound&Vision, AnalogPlanet, Audiostream, Innerfidelity og Shutterbug fra TEN: Publishing Media for å lage den største mediagruppen for Audio og Video på planeten. 

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
KariBremnes_pressefoto_1
Artikler

Kari Bremnes

Intervju med Kari Bremnes

27. februar | Håvard Holmedal

For ikke så mange dagene siden kom nyheten om at Kari Bremnes er valgt til å være merke-ambassadør for verdens største hifi-messe, High End 2018. I den anledning er det på selsagt sin plass med et intervju. 

Kari Bremnes_Highend2018
Musikk, Artikler

Kari Bremnes

Kari Bremnes utnevnt til Brand Ambassador for HIGH END 2018

20. februar | Håvard Holmedal

Highend i Munchen går av stabelen mellom 10. og 13. Mai 2018. Denne messa er et Mekka for hifi-interesserte fra hele verden. Nå har messen også fått et nytt, norskt bidrag. I dag kom nyheten om at Kari Bremnes er blitt utnevt til Brand Ambassador. Ikke dårlig, og det er heller ikke begrunnelsen!  

KEF LS 50 Nocturne
Artikler

Hi-Fi dager i Oslo

Masse interessant å se i Oslo nå til helgen

18. oktober | Håvard Holmedal
Både butikker og leverandører holder nå på med sine siste forberedelser til det som blir høstens hifi-opplevelse i Oslo. Butikkene holder helgeåpent, ...
DSC_5269
Artikler

Hi-Fi Messen 2017

Vi er på Hi-Fi Messen i Horten

30. september | Håvard Holmedal
Vi er på Hi-Fi Messen i Horten i helgen, og det håper jeg du er også. Har du ikke tid eller anledning kan du følge messen i våre "live" messemagasin. ...
2017-02-10 14
Artikler

Intervju

Ronnie Le Tekrø - Jeg hører aldri på tungrock

08. september | Øyvind Skogrand
Han skulle blitt marinbiolog, men alle oss som elsker Ronni Le Tekrøs aggressive gitarriff skal være glad for at det ikke gikk slik.
HIDDEN FIGURES
Artikler

Hidden Figures

Danser på bakken

| Tom Mehlum
KEVIN COSTNER – Fox Home Entertainment Q&A På tross av rollen som romfartsleder i «Hidden Figures», fristes ikke Kevin Costner til å forlate jorden...