Kategori:

High End

MC901 Top hi res
High End

En helt unik forsterker

McIntosh MC901 lanseres idag.

McIntosh er en av våre designfavoritter i hifi-verdenen, og det er vel heller ikke helt feil å si at det låter bra. Nå har de lansert enda en forsterker og det er en helt unik mono effektforsterker med masse krefter. 

SISTE MAGASIN
TEST
M5000 - VU
High End, Tester

Raffinert og stilig fra Yamaha

Yamaha C5000/M5000

Vi har sett og hørt disse forsterkerne tidligere, og den gode lyden og flott byggekvaliteten vi fikk demonstrert er enda mer imponerende når vi får forsterkerne hjem i stua. 

ANNONSE
ANNONSE
TEST
ecm1mkII_front
High End

Hjemmeseier

Electrocompaniet ECM-1 MkII

Electrocompaniet bygger alle sine produkter på Tau utenfor Stavanger. Der gjør de alt fra bunnen av i et svært moderne produksjonsmiljø. Om det er års...
Vinnie Rossi L2i-SE Front, Silver
High End

Nytt merke i Norge

Vinnie Rossi

Det er ingen mangel på flotte hifi-produkter, og her er enda flere flotte greier fra Vinnie Rossi å bruker penger på. Nå tilgjengelig i Norge!  
TEST
P400 front background
High End, Tester

Norsk forsterker med brakdebut

VERA AUDIO P400/1000

Vera Audio P400 imponerer med krefter som en PA-rigg og finesse som en rørforsterker
TEST
NDX 2-top
High End, Tester

Spiller i eliteserien

Naim NDX 2

Strømming av musikk er et solid alternativ til de fysiske formatene, og det markeres på særdeles kraftfullt vis av Naim sin nettverkspiller NDX2.
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
W_DSC09645
High End

Hi-Fi Messe

Mye bra lyd på messa i Warzsawa

Her er flere inntrykk fra messa i Warzsawa. Miksen mellom å ha en god gammeldagds hotellmesse med høy nerdefaktor, og ikke minst en masse lokal hifi som jeg ikke har sett tidigere. Lyden var alt fra veldig flott til temmelig begredelig, men det er det som gjør messene så spennende. På hotellet var det 7 etasjer med hifi, og på stadioen var det to etasjer, men der omkranset messen hele nasjonalstadioen for fotball. 

horns
High End

Hi-Fi Messe

Noen inntrykk fra messa i Warzsawa

Vi er akkurat tilbake fra den enormt vellykkede messa i Warzsawa hvor det var en herlig blanding av lokalt produsert hifi og produkter fra de store og kjente produsentene. Miksen var perfekt og det var også stemningen og mulighetene til å få hørt på de mest interessant oppsetteen. Her er noen smakbiter. Det kommer mer! 

mac1
High End

McIntosh oppgraderer – igjen

McIntosh C2700

McIntosh har et stort produktsortiment og det er ikke annet enn man kan vente at de også har mange oppgraderinger og forbedrede produkter å melde om. Denne gangen har de gjort vesentlige forbedringer på sin C2600 - den er nå blitt til C2700. 

Logo_Hegel_H390_2_web
High End

Hegel vinner pris for årets beste integrerte forsterker

Hegel H390

Hegel fortsetter å imponere og ikke bare her i Norge. Internasjonal presse har virkelig fått opp øynene for hva disse forsterkerne kan gjøre. 

ANNONSE
ANNONSE
Boticelli  IMG_0654
Stereo, High End

Fulltone båndhøyttalere

PM Audio tar panelhøyttalerne AlsyVox til Norge og Norden

PM Audio har fått importen på panelhøyttalerne AlsyVox fra Italia/Spania. Det meldes om god lyd overalt hvor de vises, og nå er de tilgjengelige i Nor...
Main_ESD designer2_1084x813
High End

Highend 2019

Slik låter horn til 4 millioner kroner

Det er mange høyttalere som skal demonstreres og det er mye bra lyd å høre, men på verdens største hifi-utstilling er hornhøyttalerne størst.
Marten Oscar-Trio-4
High End

Marten med nye høyttalere

Marten Oscar Trio og Duo

Svenskene hos Marten leverte god lyd på Munchen-messen, og viste frem et par lovende nye modeller. Oscar Trio og Oscar Duo kan kjøpes til forholdsvis ...
Olympica Nova II - CII - I
High End

Sonus faber lanserer ny høyttalerserie

Sonus faber Olympica Nova

Lekkert er bare fornavnet når Sonus Faber fornyer sin suksess-serie Olympica. Den nye serien har fått navnet Olympica Nova og selv om du kan se slekts...
AKTUELLE LEVERANDØRER