DSC00748 Large.jpgAlle har selvsagt fått med seg introduksjonen av den nye Hegel pre/ power-pakken, men her er den igjen. Massivt, tungt og veldig analogt. 

DSC00751 Large.jpg

Perlisten er et nytt og spennende bekjentskap som vi skal kommer tilbake til senere, men ny teknikk, en spennende diskantarray, mye bruk av vevde karbonmembraner og veldig solide kabinetter synes vi dette ser veldig spennende ut. Demoen vi fikk virket også særdeles lovende. 

DSC00755 Large.jpgWilson og D´Agostino ser helt konge ut, og låter fantastisk selv i det litt vanskelige rommet de hadde fått tildelt. 

DSC00775 Large.jpgElectrocompaniet har gjort en bra jobb med den tunge og store forsterkeren AW 800 M og kan melde om overveldende respons og en meget hyggelig mengde forhåndsordrer. 

DSC00757 Large.jpgNoen synes D´Agostino er utrolig lekkert, mens andre synes det er litt vulgært. Men det spiller veldig bra.  

DSC00793 Large.jpgAavik lanserer helt nye forsterkere i løpet av året. Vi fikk en liten forhåndstitt på messen. Her snakker vi kraftige greier og utseende som hører med. 

DSC00791 Large.jpg

JBL Everest er vanskelige å få til på messen, men det er fortsatt lett å høre hvilket enormt potensiale de har. Med elektronikk fra Mark Levinsson er, forresten. 

DSC00790 Large.jpg

JBL har også en liten og aktiv hifi-monitor på gang som har fått det klingende navnet 4305P.  Den kommer på markedet om noen uker (hvis vi er heldige) og skal ta opp kampen med blant annet KEF LS50 Wireless.  

DSC00782 Large.jpgNorske Ø Audio gjorde seg absolutt ikke bort, og gjorde en demo som låt veldig bra etter forholdene. I tillegg har de to nye modeller på gang som ser svært interessante ut. 

DSC00783 Large.jpgDen nye integrerte forsterkeren fra HiFi Rose ser veldig stilig ut, og er omtrent like uvanlig på innsiden som på utsiden. 4 separate forsterkerkanaler for bi-amping, og mulighet for å gjøre den ene utgangen om til en supertweeterutgang. Sært og morsomt på en gang.  

DSC00764 Large.jpgHva med et rack med produkter i Chords Dave-serie. Det ser flott ut og låter veldig presist og reint. 

DSC00760 Large.jpgPMC og AVM spilte med bravur og selv om det var sparsomt med folk på fagdagen, var det fullt kaos der på lørdag og søndag. Ikke uten grunn.

DSC00780 Large.jpgDet er mange som venter med spenning på den nye rørforsterkeren til Western Electric og det er med god grunn. Spiller den like bra som den ser ut, vil vi også ha en. 

DSC00768 Large.jpgCabasse har suksess med sine aktive Pearl-serie, og viste frem sin store og kraftfulle The Pearl Pellegrina med triaksialt element i front. 

DSC00774 Large.jpgHvis du først skal lage en flyttbar trådløs høyttaler, hvorfor ikke gjøre som Ixoost og ta den helt ut og låne design fra superbil-klassen.