Kategori:

EISA

AKTUELLE LEVERANDØRER
Yamaha_R-N803D_web
EISA

EISA Awards

Her er listen over samtlige EISA awards

14. august | Håvard Holmedal

Her den komplette listen over alle produktene fra årets viktigste kåring. Her finner du de beste produktene innenfor forbruker-elektronikk - EISA Awards akkurat nå. 

TCL_55DC760_web
EISA

EISA Awards

EISA kårer årets beste TV og videoprodukter

14. august | Håvard Holmedal

TV-ene blir større og større, men de blir også bedre etter hvert som teknologien utvikler seg. Her er EISA sitt utvalg av årets aller nyeste og beste TV og video-produkter for nesten enhver lommebok og behov. 

Jamo_S_809_HCS_web
EISA

EISA Awards

Dette er årets beste hjemmekinoprodukter

14. august | Håvard Holmedal

Hvis du er ute etter et godt hjemmekino-produkt er det ikke sikkert du behøver å se lengre enn til EISA Awards for å finne dette årets aller beste produkter. Her er det høyttalere, forsterkere og spillere som både hver for seg og sammen kan fungere som kjernen i et godt hjemmekinosystem, enten det er i stua eller i et dedikert rom. 

Chord_Hugo-2_web
EISA

Eisa Awards

EISA med global kåring av årets beste produkter

14. august | Håvard Holmedal

EISA er blitt en verdensomspennende Award-organisasjon. Det betyr at en EISA Award er viktigere for produsentene enn noen sinne. Og husk at EISA-prisene ikke er basert på design eller papirytelser. EISA tester absolutt alt de honorerer og er basert på omhyggelige tester og målinger av EISAs medlemsblader. 

Marantz_ND8006-PM8006_web
EISA

EISA Awards

EISA og Stereo+ kårer årets beste Hi-Fi produkter

14. august | Håvard Holmedal

Stereo+ er som dere sikkert vet norsk representant i EISA. Etter lang tid med testing i magasiner i Europa, Australia, USA og Asia, har EISA i løpet av sommeren funnet frem til et sett med meget gode produkter som alle fortjener prisen som årets beste produkter. Her finner du noe for enhver smak og lommebok, men felles for samtlige er at de er ledende i sin klasse. 

spektor-6-black-stereo_interiør2
Stereo, EISA

Dali Spektor 6

Rimelig, veltrimmet og god. Her er årets budsjetthøyttalere

23. august | Håvard Holmedal

Dali er mest kjent for sine noe dyrere serier med høyttalere, men her kommer en høyttaler som har fått låne mye teknologi fra sine større brødrene og med en ganske så interessant pris. Her får du rett og slett så mye for pengene at EISA-juryen valgte å kåre den til årets budsjetthøyttalere. Les om hvorfor her! 

Yamaha_RX-V483_web
Stereo, EISA

Yamaha RX-V483

Yamaha har årets budsjettreceiver

22. august | Håvard Holmedal
Budsjettreceiverne har aldri vært bedre utstyrt eller hatt bedre lyd. Samtidig er konkurransen med merker som Onkyo, Denon, Pioneer og Marantz steinha...
nadc338gr_6_1024x1024
Stereo, EISA

NAD C388

NAD C338 er årets beste integrerte forsterker

21. august | Håvard Holmedal
Vi har hatt denne forsterkeren hjemme, og kan underskrive på at NAD har klart å beholde sin klassiske lyd og fremragende musikalske prestasjoner i pri...
SVS_PB16-ultra_web
Hjemmekino, EISA

EISA Awards

EISA kårer SVS PB-16 Ultra til årets subwoofer

17. august | Håvard Holmedal
Det er veldig ofte kvaliteten på subwooferen som avgjør om det er moro å se film, eller ikke. Men hva kjøper du hvis du vil ha det aller beste? Les hv...
RHA_dacamp[1]
Gadgets, EISA

RHA Dacamp L1

RHA Dacamp L1 vinner en av årets EISA-Awards

16. august | Håvard Holmedal
Det er stor konkurranse mellom de forskjellige bærbare USB-hodetelefon-forsterkerne, men RHA Dacamp L1 hadde det lille ekstra som gjorde at den stakk ...