Logo_Elac_Navis-ARB-51_web

EISA ACTIVE STEREO SPEAKER 2019-2020

ELAC Navis ARB-51

Bokhylle-høyttaleren Navis ARB-51 er en av to aktive høyttalere i denne serien fra Elac – denne serien består også av ARF-51, en større gulvstående høyttaler. Konstruksjonen kombinerer skreddersydde høyttaler-elementer og et analogt delefilter som er perfekt integrert med de innebygde forsterkerne, for å gjengi lyd med uvanlig høy presisjon og klarhet. Ved å gi hvert enkelt element sin egen forsterker sørger Elac for at hver av dem blir drevet til sin maksimale kapasitet. Diskanten og mellomtonen er dessuten montert konsentrisk for økt fokus. Koble denne høyttaleren til en forforsterker via RCA eller XLR-kabler, og du har et komplett, optimalisert system. Du kan til og med koble til høyttaleren trådløst ved å benytte en av Elac AirX2 modeller. Fantastisk!  

Logo_Naim_Audio_Mu-so-2nd-Gen_web

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020

Naim Mu-so 2nd Generation

Naim skape et helt nytt marked med lanseringen av sin Mu-so, et høykvalitets alt-i-ett strømmesystem. Med Mu-so 2nd Generation har de tatt vinneroppskriften og forbedret alt ved å pakke inn ekstra utstyrsdetaljer og gi den enda høyere lydkvalitet. Det er oppnådd ved å blant annet benytte helt nye høyttalerelementer de har utviklet i samarbeide med Focal, for å gjøre den til enhet som har alt du behøver for å fylle et rom med musikk. Adopsjonen av Naims «Future Platform», gir brukeren et større utvalg av strømme-muligheter, inklusive lyd med oppløsning inntil 384kHz/32bit og et stort utvalg tjenester via Chromecast Audio. De har også inkludert en HDMI-ARC inngang som gir mulighet til å bruke Mu-so til å løfte TV-lyden. Likevel er den store åpenbaringen dens lydgjengivelse. Lyden er vidåpen, kjapp og detaljert, men likevel med betryggende vekt og tyngde. Denne setter en helt ny standard som alle andre integrerte systemer nå må konkurrere mot. 

Logo_Rotel_A11_web

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020

Rotel A11

Med en historie som strekker seg tilbake neste 60 år har hyggelige prisede forsterkere uten jåleri, men som likevel har gjengitt musikk på strålende vis, vært en sentral del av Rotels merkevare. A11 er den aller siste i denne glimrende modellrekken – og den er et fantastisk kjøp. Den er bygget rundt et klassisk Rotel klasse A/B-forsterkerdesign, leverer 50watt per kanal, har et fornuftig antall innganger for den moderne bruker. Den vil motta signal fra fire kilder, det er en inngang for en platespiller med moving-magnet pickup, og aptX Bluetooth for trådløs strømming fra en bærbar enhet. Legg så til den gode lydkvaliteten som er gjort mulig ved en fornuftig konstruksjon og bruk av spesialtilpassede Rotel-komponenter, og du har en ekstremt attraktiv integrert forsterker hvor musikken er i høysetet. 

Logo_Pro-ject_X1_web

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020

Pro-Ject X1

Navnet Pro-Ject er synonymt med platespillere som leverer mye for pengene og bygget i Europa. Siden 1991 har dette selskapet uten tvil ledet gjenoppstandelsen av vinylformatet, og X1 er deres siste re-designede utgave av den klassiske spillere som startet det hele – Pro-Ject 1. Ser du forbi den blanke finishen hvor det brukes åtte lag med lakk og gjentatte håndpoleringer, uvanlig på en så rimelig spiller, finner du ut at omtrent alle deler av konstruksjonen har blitt oppgradert. Fra MDF-plinten til platetallerkenen, motoropphenget, hastighetskontrollen og tonearmen av karbon/aluminium. Selv den ferdig monterte pickupen er ny. Denne gangen laget av Ortofon, men lydtilpasset av Pro-Ject. Dette er den beste spilleren på markedet under 10.000.- kroner. 

Logo_Monitor_Audio_Gold-100_web

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020

Monitor Audio Gold 100

Monitor Audio Gold 100 er en bokhylle/stativmodell med stor lyd som langt overgår dens kompakte dimensjoner, og er en modell basert på produsentens suksess og erfaring over flere tiår med konstruksjon med store og små høyttalere. Den har den siste versjonen av fabrikkens C-CAM element-teknologi hvor det benyttes en kompositt keramisk/aluminium og magnesium-konstruksjon for høy stivhet og lav vekt. Høyttaleren har en kjapp, detaljert og kraftfull lyd med meget god integrasjon mellom de enkelte elementene, og leverer en overraskende dyp og rik bass. Legg til Monitor Audio sin gjennomførte konstruksjon og nydelige utvalg av finisher, og du har et par fantastiske kompakthøyttalere.  

Logo_Marantz_Melody-X_web

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020

Marantz Melody-X (M-CR612)

Ved å kombinere stil og brukervennlighet med stor fleksibilitet og overbevisende ytelser, har Maranz serie av Melody kompaktsystemer lenge tiltrukket seg fortjent oppmerksomhet – og blant disse er M-CR612, eller «Melody X», den beste av dem alle. Enheten er tilgjengelig i enten blank svart eller den klassiske Marantz-fargen champagne gold. Den kombinerer CD-avspilling, nettverk og strømmetjenester inklusive Spotify, TuneIn Radio og Tidal, FM/DAB+ radio og både analoge og digitale innganger slik at du også kan løfte TV-lyden til nye høyder. Melody X er også kompatibel med HEOS slik at den kan benyttes som en del av et trådløst multirom-system, og den kan til og med stemme-kontrolleres via Amazon Alexa, Google Assistent eller Apple Siri. Legg til muligheten for å drive to par høyttalere med separat volumkontroll, eller dobbelt volum til et par, og du har et imponerende fleksibelt og vellydende kompaktsystem. 

Logo_Chord_Electronics_Qutest_web

EISA DAC 2019-2020

Chord Electronics Qutest

Chord Electronics Qutest er konstruert for å erstatte den populære 2Qute, og skiller seg fra selskapets andre kompakte digitalkonvertere ved at den ikke har noen innebygget hodetelefon-forsterker, men heller legger all sin styrke i leveransen av digital til analogkonvertering på høyt nivå. Den er basert på Chords applauderte FPGA DAC-arkitektur fra Hugo 2, har optiske og koaksiale digitale innganger, pluss en isolerte USB-B inngang for tilkobling til en datamaskin. Alt dette er pakket inn i selskapets fantastiske støpte aluminiumskabinetter med analoge utganger tilpasset både effektforsterkere, forforsterkere og hodetelefon-forsterkere. Vil du ha stor og dramatisk lyd fra en kompakt DAC er det denne du skal velge. 

Logo_Pro-ject_CD-Box-RS2_web

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020

Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

Selv om de er beste kjent for sine platespillere bygger også Pro-Ject seg en misunnelsesverdig posisjon innenfor digital lyd, og denne to-enheters CD-transport og DAC/forforsterkeren er deres meste imponerende komponenter hittil. CD Box RS2 T er bygget fra grunnen og opp, og har skreddersydd state-of-the-art drivverk og elektronikk. De digitale koblingene til den meget fleksible Pre Box RS2 Digital DAC kan til og med gjøres via HDMI med synkroniserende klokke. Sistnevnte har også Bluetooth, USB-B, koaks og Toslink digitale innganger med valgbar transistor eller rør-baserte analoge utganger. Med støtte for MQA og ikke mindre enn syv forskjellige valgbare digitale filtre ombord, leverer denne kombinasjonen CD og hi-res digital lyd i flere delikate varianter. Dette er ekte audiofil gjengivelse og førsteklasses fleksibilitet pakket inn i to bemerkelsesverdig kompakte kabinetter.  

Logo_Focal_Elegia_web

EISA HEADPHONE 2019-2020

Focal Elegia

Elegia er den første audiofile helt lukkede hodetelefonen fra Focal, og kommer levert med et stort antall av Focals egne teknologier for å skape en modell med kraftfull men likevel presis gjengivelse. Dette inkluderer produsentens M-profil drivere som gir en større spredningsflate, en rammeløs stemmespole og ultra-presist oppheng for å holde elementet strikt under kontroll. Elegia er enkle å drive og leverer et bredt frekvensområdet fra den dypeste bassen til de aller minste nyansene, godt hjulpet av de støyreduserende egenskapene til det lukkede designet. De gir førsteklasses gjengivelse, og er komfortable å ha på seg enten du er hjemme eller på farten. 

Logo_IsoAcoustics_GAIA_web

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020

IsoAcoustics GAIA

Vi kjenner alle verdien av god isolasjon når det kommer til å få mest mulig ut av komponentene i et hifi-system, men inntil du hører IsoAcoustics GAIA vil du aldri få vite hvor mye dette også gjelder høyttalerne. De sylindriske GAIA-podene beviser at det er muligheter også uten de familiære spikes-ene, og gjør dette ved å feste seg effektivt til bunnen av høyttalerne dine og isolere kabinettet fra vibrasjoner samtidig som de hinder enhver tendens til bevegelse. Den typiske effekten er at de senker støygulvet, forbedrer stereoperspektivet og strammer opp bassen. Med et design i dreiet rustfritt stål med finish i mørkt krom, og evne til å bære opp til 100kg ser GAIA meget flotte ut – og det de gjør med musikken er rett og slett magisk.