Denon-PMA-900HNE-

EISA BEST VALUE STEREO SYSTEM 2022-2023

Denon PMA-900HNE & DCD-900NE

Denon PMA-900HNE er et perfekt valg for musikkelskere som vil bygge opp et rimelig system med bred funksjonalitet og kraftig lyd. Selskapets velprøvde Advanced High Current-teknologi er tilgjengelig for å drive dine valgte høyttalere og, for første gang med en Denon integrert forsterker, blir HEOS trådløs streaming og appkontroll kombinert med en rik liste over tilkoblinger - som også inkluderer Bluetooth og en hodetelefonutgang. Å bruke PMA-900HNE med platespiller eller TV er også mulig, sistnevnte via en mulighet til å lære kommandoene til en TV-fjernkontroll. Plukk den opp med Denons like rimelige DCD-900NE CD-spiller, og du har et strålende to-enhets-system som dekker alle behov.

Ferrum-Audio-OOR_web

EISA HEADPHONE AMPLIFIER 2022-2023

Ferrum Audio OOR

Etter den EISA Award-vinnende Hypsos programmerbare strømforsyningsenheten har Ferrum fokusert sin ekspertise på å designe en ren analog hodetelefonforsterker. OOR (nederlandsk for "øre") gir en dyp og bred lydopplevelse, og nok kraft til å drive selv de mest utfordrende high-end hodetelefonene - uansett hvilken modell du bruker, balansert eller ubalansert, ser ut til å få et ekstra tilskudd av kraft. Denne overlegne ytelsen suppleres med en kompakt, stasjonær design som vektlegger brukervennlighet, og er en kosmetisk match for Ferrums Hypsos PSU, som selvfølgelig kan brukes ved oppgradering. Balanserte og ubalanserte innganger og hodetelefonutganger imøtekommer alle lyttescenarioer.

KEF-LS60-Wireless_web

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2022-2023

KEF LS60 Wireless

KEFs slanke LS60 Wireless føles revolusjonerende, og demonstrerer for verden hvordan fremtiden til hi-fi kan se ut. Ved hjelp av en rekke av merkevarens interne innovasjoner, inkludert den plassbesparende Uni-Core bassdriverteknologien fra KC62-subwooferen og et 12. generasjon Uni-Q-element, får denne aktive gulvmodellen imponerende bass, godt med krefter og plettfritt stereobilde. I tillegg, ved å adoptere programvareplattformen fra KEFs LS50 Wireless II bokhyllemodell, får LS60 det samme komplette settet med strømme-alternativer, inkludert AirPlay 2 og Roon, pluss brukervennlig appbasert kontroll. Enkelt sagt, det er ingenting sammenlignbart der ute - alt kjøpere trenger å gjøre er å velge en farge.

Meze-Audio-Elite_web

EISA HIGH-END HEADPHONES 2022-2023

Meze Audio Elite

Meze's Elite utnytter den fantastiske utformingen av sin tidligere Empyrean-hodetelefon og forbedrer den med nye lavforvrengningsdrivere, igjen levert av Ukrainas Rinaro Isodynamics. Disse lette, ultratynne dual-coil-driverne – en utvikling av planarmagnetisk teknologi – sikrer at de åpne Elite fengsler med sin detaljerte bassytelse og naturtro stereobilde, og i motsetning til mange andre flaggskip er denne hodetelefonen også enkel å drive, noe som gjør ditt valg av forsterker enklere. Mezes suverene byggekvalitet (inkludert robust bæreveske i aluminium) fullfører en bemerkelsesverdig avansert pakke med høyt fokus på lyttekomfort. Når du har satt på deg denne hodetelefonen, vil du aldri ønske å ta den av ...

Musical-Fidelity-M6x-DAC_web

EISA DAC 2022-2023

Musical Fidelity M6x DAC

M6x DAC, som kommer fra DAC-pioneren Musical Fidelity, er en verdig etterfølger til Digilog-modellen som startet det hele i 1988. Det er mye som skjer bak det upretensiøse, men fint utformede aluminiumskabinettet, inkludert en skreddersydd klokkeløsning og et par av de nyeste ESS DAC-brikkene som fungerer i et dual-mono-design, og støtter høyoppløselig materiale til 768 kHz / 32-bit og DSD512. I bruk gir den en fantastisk innsikt, stereobilde og flotte detaljer, med åtte filtre tilgjengelig for å finjustere lyden etter din smak. Innganger, inkludert USB-B og AES/EBU, dekker omtrent alle digitale kilder. M6x DAC er ikke bare et utmerket tillegg til et høyttalerbasert komponentsystem - det er også en fin hodetelefonforsterker innebygd.

Perlisten-S-Series_web

EISA LOUDSPEAKER SERIES 2022-2023

Perlisten S Series

Perlisten har rast ut av startblokkene med lanseringen v sin S-serie, en high-end-serie bestående av fem modeller. Nøkkelen til den upåklagelige lydkvaliteten er den skreddersydde DPC-konfigurasjonen (Directivity Pattern Control), en samling av en beryllium-diskanthøyttaler og karbon-ply mellomtonedomer som er presisjonslaget for kontrollert spredning og flott fokus. Perlistens DPC er en finesse på alle høyttalerne, fra den gulvstående S7t til, senterkanal, stativ og høyde/surround-alternativene, og gir eksepsjonelle detaljnivåer og nyanser til filmer og musikk, og er understøttet av bunnsolid dypbass fra spesialtilpassede bassdrivere. Flott utseende og enestående byggekvalitet gjør denne serien til en klar vinner.

Primare-NP5-Prisma-MK2_web

EISA STREAMER 2022-2023

 

Primare NP5 Prisma MK2

Primares NP5 Prisma MK2 gjør det enkelt å skaffe strømmefunksjoner til alle utenbords DAC-er eller integrerte forsterkere med digital input/DAC. Denne prisgunstige enheten er basert på multirom-plattformen det svenske merket bruker i selv de dyreste hi-fi-komponentene, noe som betyr at det er flott kontroll via den dedikerte Prisma-appen, avspilling fra lokal USB og nettverkslagring og streaming over Spotify Connect, Bluetooth, Chromecast og Roon. Den er også en fin oppgradering for eldre Primare-utstyr takket være RS232-kontrollporten. NP5 Prisma MK2 støtter DoP og MQA, forskjellige samplingshastigheter og høyoppløselig filer til 192kHz / 24-bit og DSD128. Denne streameren kan nok være kompakt, men stor når det gjelder muligheter.

Roksan-Attessa-Streaming-Amplifier_web

EISA STREAMING AMPLIFIER 2022-2023

Roksan Attessa Streaming Amplifier

Med en elegant design som både er en hyllest til klassisk Roksan-produkter og et forfriskende «bare-koble-til-høyttalere», kan du lett lures til å tro at Attessa Streaming Amplifier handler om form, ikke funksjon. Men denne kraftige Klasse AB-forsterkeren er fokusert på å oppfylle dine musikalske behov, både via kablede innganger - inkludert en utmerket MM platespillerforsterker - og den suverene BluOS-strømmeplattformen. Til de mange digitale og analoge inngangene er det lagt til appbasert kontroll og multirom-funksjonalitet. Ytelsen er også eksemplarisk – Attessa Streaming Amplifier har en voksen lyd som får deg til å lytte i timevis, drevet av et kraftverk som bare fortsetter å gi.

Sonus-faber-Omnia_web

EISA ALL-IN-ONE LOUDSPEAKER 2022-2023

Sonus faber Omnia

Du kan lett falle for Omnias slående utseende og enhetens opplyste berøringskontroller, men du blir værende for den klassiske Sonus faber-lyden og feiende funksjon sett. Med et multi-driver-system, robust forsterkning og avansert signalbehandling, bringer denne alt-i-ett-høyttaleren både bredden og rommet til et tradisjonelt stereohøyttaleroppsett, og viser seg like talentfull når det gjelder musikkavspilling eller til å fylle en stue med klar, kraftig TV-lyd. Omnia er også veldig godt utstyrt – og fasilitetene inkluderer Apple AirPlay 2, Chromecast, Roon, Tidal Connect og Spotify Connect, mens avspilling av vinyl er mer enn velkomment takket være en dedikert phono-inngang, og HDMI ARC gjør tilkoblingen av en TV til en lek.

System-Audio-legend-7

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2022-2023

System Audio legend 7.2 silverback

Ved å integrere forsterkning, DSP og en trådløs modul basert på den høyoppløselig WiSA-plattformen, forvandles System Audios passive Legend 7.2-høyttaler til noe unikt i sin "silverback" -forkledning. Installasjon på veggen betyr at dette slanke kabinettet er meget interiørvennlig, samtidig som det gir et akustisk løft til paret med 5in bass / mellomtone-drivere. Kablet avspilling er fortsatt et alternativ, men kombiner høyttaleren med System Audios valgfrie Stereo Hub, og det blir enkelt å streame musikk via AirPlay, Bluetooth, Chromecast eller Spotify Connect. Denne kompakte boksen tilbyr også innebygd romkorrigering for å forbedre lyden, og en mengde innganger for eksterne kilder - alt uten en høyttalerkabel i sikte!

iFi-Audio-xDSD-Gryphon_web

EISA MOBILE DAC 2022-2023

iFi Audio xDSD Gryphon

Det bærbare DAC-markedet er svært konkurransepreget, men xDSD Gryphon skiller seg ut fra mengden med sin transparente lyd, omfattende funksjoner og rike tilkoblingsmuligheter. Som oppfølger til EISA-Award-vinneren xDSD DAC kommer den med iFi Audios nye OLED-skjerm som informerer om tilkoblingsvalg, bithastigheter og mer, pluss oppdatert brukervennlig betjening. Den nye Qualcomm QCC5100 Bluetooth-kretsen støtter omtrent enhver audiofil kodek, mens hi-fi-entusiaster can spille sine samlinger via USB eller S/PDIF-tilkobling. Dessuten gjør imponerende lang batteritid, en attraktiv og velbygd innpakning, og støtte for ubalanserte og balanserte hodetelefoner gjør xDSD Gryphon til en klasseledende enhet.