Kategori:

Gadgets

AKTUELLE LEVERANDØRER
Skjermbilde 2018-11-08 kl
Gadgets

PHANTOM REACTOR

Devialet med ny ekstrem konstruksjon

08. november | Håvard Holmedal

Denne gangen er det ikke først og fremst kraften og volumet som skal imponere massene, men det faktum at Devialet har pakket det inn i et kabinett som er kraftig krympet i forhold til tidligere.

Focal Elegia
Gadgets

Focal Elegia

Focal lanserer lukket highend hodetelefon

09. oktober | Håvard Holmedal
2 år har gått siden Focal lanserte sine første high-end hodetelefoner. Etter veldig gode, prisvinnende og åpne dynamiske hodetelefoner i Clear, Utopia og Elear har Focal endelig utviklet Elegia, en lukket konstruksjon som har lydkvaliteten til å matche de andre modellene i familien.  
sonos_400x400
Gadgets

Sonos nå også med Google Assistant

18. september | Roy Ervin Solstad

Det har vært mye snakk om stemmestyring de siste ukene, og det er mange som allerede har forsøkt det en stund. Sonos har sagt de vil ligge helt i front, og det krever jo sitt.  

RHA CL2 Planar on surface DOF effect
Gadgets

RHA CL2

RHA med planar-teknikk i nye ørepropper

26. august | Håvard Holmedal

Disse øreproppene er bygget rundt det minste magnestatiske elementet som noensinne er laget. En 10mm stor membra som kun er 16mikrometer tykk, og den første i sitt slag på kloden. Og det attpåtil i et par trådløse ørepropper med Bluetooth.  

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
denon
Gadgets

Denon AH-D9200

Denon klinker til med ny toppmodell

27. juli | Håvard Holmedal

Kostbare og forseggjorte hodetelefoner er det fortsatt mye interesse for, og nå går også Denon "all in" med en ny toppmodell de kaller for AH-D9200. 

IFI_xdsd
Gadgets

iFI x DSD

Ny DAC/hodetelefon-forsterker fra iFI

19. juni | Håvard Holmedal

Har du et par gode hodetelefoner eller avanserte ørepropper er det ingen vei utenom en skikkelig forsterker hvis du ønsker å få mest og best mulig lyd ut av investeringen din. For eksempel en iFI xDSD.

ANNONSE
MRx Walnut Studio 04
Gadgets

Ruark MRx

Ruark lanserer ny trådløs høyttaler

07. april | Håvard Holmedal
Ruark kjenner de fleste fra deres utmerkede DAB radioer. Uansett hva man måtte mene om DAB er det vanskelig å komme bort fra at de lager flotte produk...
Test
Geneva XS full[1]
Gadgets

Geneva Touring XS

Mye bedre lyd enn forventet

29. januar | Håvard Holmedal
Det er ikke ofte vi skriver om Bluetooth-høyttalere, men her har vi funnet et produkt som virkelig fortjener å bi holdt frem i lyset. Den kompakte Tou...
PSB-M4U8
Gadgets

PSB M4U 8

Nye hodetelefoner med støykansellering fra PSB

17. januar | Håvard Holmedal
Nå kommer det nye modeller fra flere produsenter som gjerne vil ha Bose sin posisjon som markedsledende på trådløse hodetelefoner med støykansellering...
Skjermbilde 2017-11-07 kl
Gadgets

Focal Clear

Focal lanserer Clear - hodetelefoner i den dyre enden

07. november | Håvard Holmedal
De fleste som er interessert i head-fi har sikkert fått med seg omtalene av hodetelefonmodellene Focal Elear og den ekstreme Utopia. Nye Focal Clear l...