I dag lanserer Bang & Olufsen Beoplay EX. Det loves enestående lyd, aktiv støykansellering og et helt vanntett design som gjør øreproppene til de mest allsidige Bang & Olufsen hittil har ute på markedet. Beoplay EXs kombinasjon av stil og ytelse gjør de til de perfekte øreproppene for alle hverdagens ulike lydopplevelser og behov. De er ment å kunne brukes på til fritid, trening og reise.

Kompakt design

Beoplay EXs design skiller seg fra Bang & Olufsens tidligere ørepropper. Den nye modellen er designet av Thomas Bentzen, og formen gjør øreproppene både stilige og komfortable. Fasongen og den kompakte størrelsen sikrer komfortabel og stabil bruk i timevis, uten behov for justeringer. Med sin speillignende glassfront og den børstede aluminiumsringen blir Beoplay EX et «statement» for brukeren. Øreproppene finnes i fargene Black Anthracite, Gold Tone og Anthracite Oxygen, og de kommer i et matchende ladeetui i børstet aluminium. Den praktiske lommestørrelsen gjør øreproppene til det perfekte reisefølget. Beoplay EX 0003.png

Fokus på lydkvalitet

Beoplay EX er designet for å gi den beste lyden i enhver setting, enten du bruker dem på kontoret, på farten, på treningssenteret eller hjemme. Bang & Olufsens akustiske ingeniører har pakket flere tiårs erfaring inn i den smale og stilige formen. Beoplay EX har Adaptive Active Noise Cancellation-teknologi for å stenge verden rundt helt ute, eller ta den helt inn for å ha fullt fokus på omgivelsene.  De nye øreproppene har en 9.2 mm-høyttalerdriver med neodumiummagnet, den største Bang & Olufsen noen gang har brukt i en trådløs enhet. Det gir mer og bedre bass med flere detaljer. Beoplay EX har opptil 20 timer spilletid inkludert lading i etuiet og seks timer spilletid. Dette er oppgitt med ANC slått på, og det er nok mulig å skvise enda et par timer ut av denne pakken med ANC slått av og med forsiktig volum på proppene. Du kan også bruke Beoplay EX til møter og personlige samtaler. Hver ørepropp har tre mikrofoner og egen stemmefunksjonalitet innebygd, for å sikre en sømløs samtaleopplevelse.

Den seneste teknologien

Med det siste innen Bluetooth 5.2-teknologi og Noice Cancellation, gjør Beoplay EX det enkelt å trådløst holde kontakten med kolleger, venner og familie, uansett hvor du befinner deg. Med Multipoint-tilkobling kan øreproppene kobles til to enheter samtidig, slik at brukere kan lytte til musikk fra den ene og ringe med den andre. Beoplay EX er IP57-sertifisert og betyr at øreproppene er støv og svettebestandige, noe som også bidrar til å at dette blir et holdbart og slitesterkt produkt. 

Følsomheten er 108db v/mW og de er oppgitt til å spille fra 20Hz til 20kHz.  Bluetooth er versjon 5.2 med AAC, SBC og aptX. 

Modellen kommer i tre farger, men først ut er Antracit Oxygen. Priser satt til NOK 4 299.-