Hegel meldte i dag at de endelig er Roon-ready med å melde: Yes, yes, yes! Det betyr sikkert at Hegel også har vært like utålmodige som kundene sine på å få Roon-godkjenningen på sine forsterkere. Dette gjelder både H390 og H590. De mindre forsterkerne har dette allerede. Om ikke det er nok kan også eierne av disse Hegel-modellene få et 60-dagers gratis prøveabonnement på Roon. 

Vi har allerede oppgradert vår egen H590, og i tillegg til at prosessen gikk glatt og greit, er det en ny opplevelse å koble forsterkeren direkte til Roon-universet uten noen ekstra bokser eller streamere i nærheten. 

Det eneste du som eier behøver å gjøre er å kjøre en oppdatering av programvaren til forsterkeren i menyen. Når dette er gjort blir det stille et lite øyeblikk mens forsterkeren starter opp på nytt, og når den kommer på igjen dukker den også opp som et av valgene i Roon. 

Roon er for tiden den aller beste og mest fleksible programvaren hvis du ønsker å strømme musikk til anlegget ditt, og har rikelig med muligheter til å vise frem cover art og informasjon om artistene du spiller som gir lyttingen en ekstra dimensjon. 

Programvareversjonen er p5119.2002 - hvis noen lurer. 

Klikk her for mer info!